Reply To: 26.11.2004 Rapid – Sportul

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 26.11.2004 Rapid – Sportul Reply To: 26.11.2004 Rapid – Sportul

Tavi
Member

@ultrasro wrote:

Nu avem vreo vina. Lazarescu se eschiveaza de la orice responsabilitati privind suporterii din motivul ipotetic ca ar trebui sa plateasca ceva pagube puse in carca noastra de clubul gazda al partidelor din deplasare.

De exemplu ieri pe Giulesti am fost pus de jandarmi sa raspund peste un sector de 10 randuri din peluza cu mentiunea expresa ca daca rupem vreun scaun ni-l imputa personal pentru ca Mihal Lazarescu a zis ca nu raspunde de noi :(

Nu sunt suparat pe voi Ovidiu! :) Va apreciez pentru ceea ce faceti si realizez ca exista multa pasiune in actiunile tale si ale lui Florin!

Pazeasca Sfantu’ de vreo vina! Mesajul era pentru conducerea clubului/Lazarescu only. Nu ma altur “celor doi” inseamna ca nu am nevoie de vreo interventie din partea conducerii clubului privind bilete, intrari gratuite, etc …. Imi pare rau daca s-a inteles altceva! Si imi mai pare rau ca nu pot fi intotdeauna cu voi! Insa cel mai trist este ca “ei” nu ne vor si asta nu e bine pentru jucatori, pentru echipa.

Nu am nevoie de ei in nici un fel!!! Pe ei m-am suparat pentru ca prin atitudinea asta demonstreaza ca vor sa nu fie deranjati! Cred ca este si multa incompetenta la mijloc sau dorinta de a sta linistit pe un scaun … :(

E postul Craciunului si nu le zic mai multe de dulce! Dar ce ar mai merita!!!