Reply To: Costin Lazar 24.04.1981

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Costin Lazar 24.04.1981 Reply To: Costin Lazar 24.04.1981

Costine stai linistit ca nu ne-ai dezamagit eu personal stiam ca veti face un meci bun si chiar asa a fost pana cand un incompetent al carui nume nu merita pomenit a inceput sa impata dreptate dupa cum a crezut neuronul ala singuratic din capul lui. Daca pe asistentul ala care a gresit la Rapid-Arges craciunescu l-a trimis la seria C pe boul ala care ne-a arbitrat vineri ar trebui sa-l scoata din fotbal dar am vazut aseara ca la proces il scoate nevinovat. Rusinica Rusinica!!! nenea craciunescu. Cica ar fi fost nu stiu ce intentie malefica a lui Radoi care a dus piciorul pe direscti de deplasare a lui niculaie dar defapt nu vede ca acesta incerca sa se ridice de jos si ala a cazut singur fara ca nimeni sa il atinga. Dar ce sa facem nenea t e avutie nationala primul bou cu fluier al tari si trebuie aparat si ferit de scandaluri. Sper sa nu ne mai arbitreze niciodata si sa nu aiba ghinionul de a ne intalni fata in fata caci s-ar putea sa iasa ca in filmul cu acelasi nume. 😆 😆 😆