Reply To: Costin Lazar 24.04.1981

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Costin Lazar 24.04.1981 Reply To: Costin Lazar 24.04.1981

#69611
cameliu
Member

Asta da pierdere!!!
Ne va fi f greu fara el!

Prosport:

În minutul 60 al meciului de la Constanþa, dintre Farul ºi Sportul Studenþesc (încheiat cu scorul de 1-1), din etapa a 20-a a Diviziei A-Burger la fotbal, Costin Lazãr, mijlocaºul oaspeþilor, s-a prãbuºit în alergare, dupã ce a cãlcat strâmb pe o denivelare a terenului ºi nu a mai putut continua jocul.
În prealabil, Lazãr a acuzat dureri la gleznã, dupã douã intrãri “tari” ale adversarilor, dar a refuzat sã fie schimbat la pauzã.
Dacã dupã meci nimeni nu credea cã ar fi vorba de o accidentare gravã, examenul medical amãnunþit efectuat duminicã a stabilit cã este vorba de o fracturã de metatarsiene.
Costin Lazar a fost consultat de doctorul Nica, de la secþia de Ortopedie a spitalului Colentina, unul dintre cei mai buni specialiºti din þarã. Acesta l-a operat ºi acum doi ani pe Lazãr la genunchi, fãcând o treabã excelentã, confirmatã de evoluþiile remarcabile din campionat ale “studentului”.
Astfel, Costin Lazãr, considerat cel mai bun mijlocaº la închidere din competiþia internã, va lipsi de pe gazon aproximativ trei luni, adicã pentru tot restul returului.
O pierdere grea pentru angrenajul echipei lui Dan Petrescu, care va avea mari dificultãþi în gãsirea unei soluþii viabile la mijlocul terenului.