Reply To: Costin Lazar 24.04.1981

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Costin Lazar 24.04.1981 Reply To: Costin Lazar 24.04.1981

#69627
ion
Member

@cameliu wrote:

Costin Lazăr: ‘Mai bine mă las de fotbal decât să mai joc la Sportul!’

Lazăr s-a certat cu patronul Şiman

Costin Lazăr: “Mai bine mă las de fotbal decât să mai joc la Sportul!”

Unul dintre cei mai buni jucători ai Sportului Studenţesc, Costin Lazăr, a declarat că doreşte să plece din vară la altă echipă, fiind nemulţumit de datoriile pe care Vasile Şiman întârzie să i le achite.

“M-am certat cu dl. Vasile Şiman. M-am săturat de Sportul Studenţesc şi vreau să plec neapărat. Am ajuns la capătul răbdării cu promisiunile şi m-am săturat că nu ne luăm banii la timp. Dacă nu plec la altă echipă din vară, mă las de fotbal! În aceste condiţii nu mai vreau nici în ruptul capului să mai joc la Sportul!” – a declarat Lazăr pentru Romanian Soccer.

În acest sezon, Lazăr a jucat în 19 meciuri pentru gruparea din Regie, marcând un gol, în victoria Sportului din Bănie, 1-0 cu Universitatea. Costin Lazăr face parte din careul de aşi ai Regiei, alături de Tibi Bălan, Ionuţ Mazilu şi Gigel Bucur, evoluţiile sale bune din acest retur făcând ca echipe de top din Divizia A să se gândească să-l transfere din vară. Dar, Lazăr a suferit în minutul 60 al meciului Farul-Sportul o fractură de metatarsial, ratând ultimile 10 meciuri din campionat.

Sorin AROTĂRIŢEI (http://www.romaniansoccer.ro)

E groasa rau de tot ….Nici nu am cuvinte ….