Reply To: Costin Lazar 24.04.1981

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Costin Lazar 24.04.1981 Reply To: Costin Lazar 24.04.1981

#69637
ion
Member

@DAN VALER MOLDOVAN wrote:

Din nefericire nimeni nu poate sa+i spuna nimic lui Siman. A luat echipa in momentul in care nu interesa pe nimeni, in momentul in care ne zbateam in mlastina diviziei B. De atunci echipa a revenit altfel in fotbalul romanesc. Nu zic ca nu creseste enorm si inpardonabil dar…nu avem cum sa+i reprosam nimic. pe ce baze? Aducem noi bani de acasa pentru echipa? Nu. S+a aratat cineva mare si tare care ar vrea sa intre in asociere cu Sile? Nu stiu de asa ceva.

Nasol va fi daca pleaca 4 jucatori. Pleaca toata valoarea echipei. La anul o sa ne spulbere toti. Cand iti pleaca toate piesele de baza…
In conditiile astea si Dan cred ca va pleca. Si e normal. As face la fel.

Hai Sportul! Hai odata!

P.S. Are dreptate si Lazar (daca lucrurile stau intradevar asa cum stau). Si are dreptate si prietena lui. Vrea si ea in Mercedes sau BMW…Care femeie nu vrea.

In primul rind nu cred ca e just sa tratam problema la misto !Nu cred ca prietena lui Lazar trebuie amestecata .Poate chiar o iubeste si cred ca il jignesti pe Costin ! Apoi aceasta “placa” —-a preluat pe Sportu bla bla bla e suficient de veche…Vreau sa-ti spun ca si altii pot prelua in stilul lui Siman aproape orice …Onest din partea lui ar fi daca s-ar retrage daca vede ca nu face fata sau din dragoste pt echipa si pt anii petrecuti la ea sa gaseasca un amic mai cu dare de mina….Nu vreau sa extrapolam problema prea mult—-sportu-i sport si serviciu-i servici …Fii tu Lazar si mai vorbim dupa aia…O munca trebuie platita la timp atit timp cind exista un contract ,restul sint filozofii.Ca eu imi permit sa mai zic cite ceva desi nu dau nici un ban e cu totul alta problema :Siman nu isi contabilizeaza propria familie ci pe Sportu unde chiar daca el baga banii(in ultima vreme de fapt ce ramine dupa ce isi trage partea) care Sportu reprezinta la scara poate microscopica un fenomen …Vreo 1000 de oameni tin cu ea ,se intereseaza de ea, se enerveaza ,se bucura etc au sentimente…De obicei nu cred ca e frumos sa calci in picioare sentimentele oamenilor…Noi sintem o mica comunitate dar vezi cazul Steaua si poate si cazul suporterilor din occident care sint tratati cu interes si grija si totusi se mai tine cont si de parerea lor …sentimentele nu se amesteca cu bani…cam asta vreau sa zic….