Reply To: Costin Lazar 24.04.1981

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Costin Lazar 24.04.1981 Reply To: Costin Lazar 24.04.1981

#69639
dragos
Member

@ion wrote:

Vreo 1000 de oameni tin cu ea ,se intereseaza de ea, se enerveaza ,se bucura etc au sentimente… Noi sintem o mica comunitate dar vezi cazul Steaua si poate si cazul suporterilor din occident care sint tratati cu interes si grija si totusi se mai tine cont si de parerea lor …sentimentele nu se amesteca cu bani…cam asta vreau sa zic….

ai dreptate, Nelule: sile & co din cadrul clubului se lamenteaza prin presa ca nu sunt suporteri la meciuri, insa OMIT sa spuna ca, de fapt, in cadrul clubului DEPARTAMENTUL MARKETING ESTE OOOOOOOOOOOO !!!!
niciodata de cand sile este boss, el nu a facut ceva pentru suporteri; dovada, ca deplasarile, tricouri etc.etc. erau platite de noi.
de ce pe vremuri se comercializau diverse produse cu sigla clubului si acum nu??? lipsa banilor, stiu, dar daca nu investesti putin in “arsenalul pentru suporteri”, niciodata nu ii poti avea fideli (noi, cei de pe forum facem exceptie).
este adevarat, toti iubim sportul si o facem dezinteresat, dar numarul suporterilor poate creste daca, clubul si-ar orienta PUTIN ATENTIA si spre NOI, suporterii.
la alte cluburi (si nu este cazul doar celor mari), spectatorii si suporterii OCUPA UN LOC APARTE IN ATENTIA CONDUCERII.
nu degeaba se spune: al-12-lea jucator………in fond, jucatorii sunt ARTISTII, iar noi, spectatorii si SALA AR TREBUI SA FIE MEREU PLINA…..
dar, cand o vezi mereu goala, parca, ti se taie cheful de a presta.

SPORTUL FOREVER !!!!
SA FITI IUBITI !!!