Reply To: Costin Lazar 24.04.1981

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Costin Lazar 24.04.1981 Reply To: Costin Lazar 24.04.1981

Tavi
Member

@Blue Eyes wrote:

Propun sa organizam un concurs….iar castigatorul sa conduca clubul o saptamana, sa vada “cat de usor e sa conduci un club” 🙄 …k la critici toti sunt buni….
eu sunt PRO SIMAN…cred ca e un conducator bun de club (totusi a reusit sa revina in divizia A, a facut o echipa buna…laudata de toata lumea, a adus un super antrenor care NU VA PLECA LA VARA 8) )……..echipa va juca in Divizia A si anul viitor !!!

La critici sunteti primii.Chiar sunt curios daca ati putea sa-i recunoasteti vreo calitate lui Siman….macar una si s-o postati aici pe forum !!!
Puteti sa faceti 2 rubrici : calitati si defecte. ❗ ❗ ❗

Eu nu sunt pro sau contra unei persoane ci a unor idei si modalitati de exprimare a lor.

Pe mine nu ma intereseaza calitatile si defectele lui siman ci faptul ca nu plateste salariile si ca nu are flexibilitate in a comunica si a trage investitori. Cine/ce il impiedica sa vina pe forum si sa spuna lucrurilor pe nume? Aici nu facem decat sa ne dam cu presupusul, nu-i ia nimeni capul.

Nu suntem destul de buni, noi suporterii? Ca in opinia “super antrenorului” de care spui noi nici nu existam. Daca nu are timp vasile ca o fi ocupat sa caute ce jucatori sa mai aduca la club 😈 poate sa numeasca un purtator de cuvant, nu?

De unde stii tu ca nu va pleca super antrenorul? El in presa declara ca nu stie. De unde stii tu ca s-a schimbat intre timp? Bucurie mare daca e asa! Bun sau rau, caracter mai mare sau mai mic, stabilitatea inseamna totusi ceva. A propos! Daca tot esti asa de bine informat, ce jucatori vor pleca si vor veni?

A! Sa nu uit! Si daca ar juca echipa in B eu tot cu Sportul as tine doar ca e pacat sa retrogradam iar la masa verde ca pe siman il doare-n shlapi 👿