Reply To: Costin Lazar 24.04.1981

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Costin Lazar 24.04.1981 Reply To: Costin Lazar 24.04.1981

Ultras
Member

Costin Lazar, pe forum

Intrat pe forumul clubului, mijlocasul studentilor, care mai are putin si se reface complet dupa accidentarea suferita in meciul cu Farul, si-a cerut scuze suporterilor ca nu va mai fi si la anul in echipa lor favorita. „Atita timp cit e Timan la echipa, eu nu mai vreau sa joc la Sportul. Nu am mai vorbit nimic cu el de cind ne-am certat si il evit de fiecare data cind il vad pentru ca imi strica ziua”, s-a confesat Lazar. (Cristian Poenaru)

http://www.totalsport.ro/cuprins/news/article.php?storyid=6563

Sile a citit aceasta stire si i s-a pus pata pe Costin. Din ce mi-a soptit o pasarica, daca nu isi cere scuze (nu stiu pentru ce, dar se pare ca are impresia ca este cu banii la zi) il va amenda cu sume mult mai mari decat salariu si il va tine la echipa pe toata durata contractului (2 ani de acum inainte) chiar daca va primi oferte de 1 milion de dolari pentru el.

Asa cum l-am mai sfatuit pe Costin ii spun si acum: sa fie mai atent la ce vorbeste despre personajul nostru de basm, care are mintea odihnita pentru ca Lazar merita o cariera cat mai lunga si sa castige suficienti bani ca sa nu mai aiba niciodata grija zilei de maine… Sa isi vada sacii in caruta si apoi poate sa spuna ce doreste despre cine vrea… E mai sanatos!