Reply To: Costin Lazar 24.04.1981

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Costin Lazar 24.04.1981 Reply To: Costin Lazar 24.04.1981

#69834
cameliu
Member

Respect Costine!

Prosport:

Emoţii pentru căpitanul Rapidului! Lazăr va înfrunta pentru prima dată Sportul

Partida de duminică va fi una specială pentru actualul căpitan al Rapidului, Costin Lazăr, care va evolua pentru prima dată împotriva echipei care l-a lansat în fotbalul mare. Iar jucătorul afirmă că va fi mai emoţionat ca niciodată acum, când va călca pentru prima oară gazonul din Regie din postura de adversar.

Fotbalistul rapidist a evoluat pentru Sportul Studenţesc de la vârsta de 7 ani până la 25 de ani, când a acceptat oferta lui George Copos şi s-a mutat în Giuleşti, unde are deja patru sezoane bifate pentru gruparea “feroviară”.

Lazăr s-a transferat la Rapid în vara lui 2006, la pachet cu Ionuţ Mazilu, ultimul reuşind să marcheze singurul gol al ultimei dispute dintre cele două echipe, care a avut loc în toamna lui 2005, în Regie. La finalul sezonului 2005-2006, “studenţii” au fost retrogradaţi la “masa verde” pentru o restanţă financiară neplătită, cu toate că echipa s-a clasat pe locul 4 şi s-a bătut chiar la titlu! Căpitanul giuleştenilor are emoţii înaintea disputei cu fosta sa echipă. “Nu am avut ocazia să joc împotriva Sportului până în prezent. Va fi un meci special pentru mine şi sunt puţin emoţionat că voi juca în Regie ca adversar, acolo m-am format ca fotbalist. Am stat de la 7 la 25 de ani acolo, e practic o viaţă de om…”, a declarat căpitanul “feroviarilor”.

93 de partide a jucat Lazăr pentru Sportul Studenţesc. A marcat patru goluri pentru alb-negri

121 de jocuri a evoluat Lazăr pentru Rapid până în prezent, înscriind nouă goluri