Reply To: Costin Lazar 24.04.1981

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Costin Lazar 24.04.1981 Reply To: Costin Lazar 24.04.1981

#69836
dragos
Member

După Maftei, fostul lider al vestiarului din Giuleşti a acceptat şi el oferta feroviarilor clujeni

CFR a reuşit să transfere 5 jucători din Portugalia, mijlocaşul stînga Camora (24 de ani, Naval) fiind ultimul pe listă. Totuşi, oficialii feroviari nu se opresc aici şi au anunţat ieri că vor să mai aducă şi un jucător din Liga 1. “Zilele următoare vom anunţa transferul unui jucător român”, a declarat preşedintele Iuliu Mureşan, la prezentarea oficială a lui Jorge Costa.

Gazeta a aflat că şefii lui CFR au reuşit să-l convingă pe mijlocaşul Costin Lazăr (30 de ani) să semneze un contract valabil pe 3 sezoane. Lui Lazăr i-a expirat angajamentul cu Rapid şi în ciuda repetatelor insistenţe ale patronului George Copos, fostul căpitan al Giuleştiului nu a semnat prelungirea. CFR a reuşit să-i satisfacă pretenţiile financiare, oferindu-i un salariu stagional de 200.000 de euro şi o primă consistentă de instalare, pentru că a venit jucător liber de contract.

Şumudică a simţit înţelegerea
Costin Lazăr a intrat în dizgraţia fostului antrenor din Giuleşti, Marius Şumudică, care l-a bănuit că a semnat cu CFR încă de acum două luni. De altfel, Şumi nu l-a mai folosit pe Lazăr, el fiind reprimit în lot doar după intervenţia lui George Copos. “Am avut o discuţie cu el şi i-am spus că nu mă voi baza pe el pînă nu-şi va regla problemele cu Rapid. Poate are alte interese, o fi semnat cu altcineva. Cînd mai ai contract 40-50 de zile şi ţi se oferă o nouă înţelegere, iar tu refuzi, înseamnă că ai semnat cu altcineva, nu?”, a spus Şumudică, la începutul lunii martie.

5 ani a jucat Costin Lazăr la Rapid, din 2006, cînd a fost transferat de la Sportul

227 meciuri a bifat Lazăr în prima ligă