Reply To: Costin Lazar 24.04.1981

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Costin Lazar 24.04.1981 Reply To: Costin Lazar 24.04.1981

#69837
dragos
Member

Abordat de Astra Ploieşti şi Universitatea Cluj, Costin Lazăr (30 de ani) a ajuns să se pregătească alături de Sportul Studenţesc. Fostul căpitan al Rapidului nu va rămâne în Regie, dar pentru a-şi menţine tonusul fizic a ales să se antreneze alături de echipa la care şi-a început cariera.

În urmă nu cu mult timp, Costin Lazăr era poate cel mai influent fotbalist din vestiarul Rapidului. Acum este în căutarea unui angajament cât mai avantajos pe final de carieră. Şi pentru a nu rămâne în urmă cu pregătirea de vară, mijlocaşul a revenit de duminică în Regie. Nu pentru a-şi continua cariera, ci doar pentru a se antrena alături de Tiberiu Bălan sau Costin Curelea. Deşi contractul cu echipa giuleşteană expiră abia pe 30 iunie, fotbalistului i s-a permis de către conducerea din Grant să se antreneze cu o altă echipă, cu toate că, după cum spune Dinu Gheorghe, este aşteptat în continuare în Giuleşti.

În cantonament cu Sportul

Mai mult, pentru a fi în formă maximă în momentul în care îşi va găsi o echipă la care să îşi continue cariera, Costin Lazăr a fost primit de oficialii Sportului şi în cantonamentul care va începe mâine. “Studenţii” nu vor avea parte de un stagiu de pregătire în adevăratul sens al cuvântului, ci vor fi cazaţi pentru zece zile la un hotel din Bucureşti urmând să îşi continue antrenamentele la stadionul din Regie. “Nu mă grăbesc să semnez cu nicio echipă pentru că perioada de transferuri este lungă. Acum important este să mă pregătesc cât mai bine”, şi-a explicat situaţia Costin Lazăr.



93 apariţii în tricoul Sportului Studenţesc are Costin Lazăr în Liga I, în perioada 2001-2003 şi 2004-2006, reuşind patru goluri

Lazăr are acceptul nostru să se antreneze cu Sportul. Noi îl aşteptăm în continuare la Rapid
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid