Reply To: Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005 Reply To: Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005

#70008
Ultras
Member

Amical jucat ieri în străinătate

EFICIENT. Ionuţ Mazilu (dreapta) arată prin prestaţia bună de ieri că este pregătit pentru a înscrie şi în returul Diviziei A. Sportul a surclasat ieri formaţia helvetă la capătul unui meci dominat din toate punctele de vedere.
iulian.anghel@prosport.ro

Instrucţie cu elveţienii de la St. Gallen

După ce a remizat, 0-0, cu Wisla Cracovia, iar apoi a învins cu 1-0 pe Grasshoppers Zürich, Sportul Studenţesc a jucat ieri finala ”Nazar Cup”, în compania elveţienilor de la St. Gallen. Formaţia care a eliminat Steaua din Cupa UEFA în urmă cu cîţiva ani a fost surprinsă de replica dată de echipa românească, despre care unii dintre elveţieni nici nu auziseră. Elevii lui Dan Petrescu nu s-au sinchisit însă cîtuşi de puţin de numele adversarului şi i-au aplicat o corecţie usturătoare acestuia. Mazilu a deschis scorul în prima repriză după un un-doi inspirat cu Lazăr, concretizînd astfel o superioritate evidentă.
”Gaşca nebună” şi-a continuat recitalul şi după pauză, aducînd în minutul 70 scorul la un neverosimil 3-0. Mai întîi, Gigel Bucur a transformat în gol o pasă a lui Tibi Bălan, care în loc să dea la poartă dintr-o lovitură liberă a preferat să-i pună pe tavă un gol coechipierului său. Peste alte trei minute a venit rîndul căpitanului ”studenţilor” să puncteze din careul de 6 metri după o aruncare de la margine a lui Ciupe. Aceste două goluri au fost rodul unor scheme exersate la antrenamente. Sportul a cîştigat ”Nazar Cup”, trofeu ce n-a adus însă nici un ban în buzunarele fotbaliştilor.

Economie lui Vasile Şiman

Tinerii fotbalişti ai Sportului au reuşit să creeze un avantaj pentru club, deoarece adjudecarea trofeului a făcut ca echipa românească să primească un sejur gratuit de o săptămînă pentru 24 de persoane la un hotel de cinci stele. “Studenţii” vor veni probabil într-un mini-cantonament iarna viitoare, reuşind astfel să-i facă economii patronului Vasile Şiman.

http://www.prosport.ro/index.php?c=3&a=50098