Reply To: Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005 Reply To: Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005

#70073
Ultras
Member

Mai aproape ca oricînd
Radu Oprişan, Alexandru Banu

Discuţiile între conducerile Rapidului şi Sportului pentru transferul lui Gigel Bucur par să fi intrat în linie dreaptă. George Copos, Dinu Gheorghe şi Vasile Şiman au discutat în repetate rînduri în aceste zile, surse autorizate susţinînd că, în mare măsură, au pus la punct tranzacţia. Răzvan Lucescu doreşte să îl aibă la dispoziţie pe Bucur cît mai repede, mai cu seamă că Sabin Ilie a semnat contractul în China, iar Daniel Niculae este accidentat.

Părţile au căzut de acord asupra sumei de 400.000 de dolari, atacantul urmînd să fie deţinut în coproprietate de cele două cluburi. Şiman mai cere însă ca Rapid să îi cedeze şi procentele pe care le deţine din Tibi Bălan, fotbalist cotat la această oră tot la 400.000 de dolari. Acesta este aspectul la care Şiman şi Copos nu au ajuns încă la un numitor comun.

Arman s-a întors, dar nu rămîne
Arman Karamian, unul dintre cei doi gemeni armeni, s-a întors în Bucureşti după ce nu a reuşit să se transfere la Oţelul Galaţi. Deşi era dorit de către Mihai Stoichiţă, Arman nu a putut fi legitimat din cauza permisului de muncă. Oficialii gălăţeni nu au reuşit să facă formalităţile, clubul fiind respins pe motiv că are datorii la fisc. “De la noi a plecat liber, merge unde îşi găseşte echipă, nu la Rapid”, a precizat preşedintele giuleştean Dinu Gheorghe.

“Sabin e încă jucătorul nostru”
Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a declarat ieri că atacantul Sabin Ilie nu a primit acordul giuleştenilor pentru a semna cu formaţia Changchun Yatai, lider în liga a doua chineză. “Eu am vorbit cu impresarul lui Sabin, i-am comunicat pretenţiile noastre şi aştept să vină cu contractul să-l vedem. Dacă este întocmit în condiţiile discutate, batem palma şi putem spune că este transferat. Pînă atunci, el este jucătorul Rapidului”, a spus Dinu Gheorghe. Ilie ar urma să cîştige în China 30.000 de dolari pe lună, iar Rapidul ar încasa 200.000 de dolari din transferul său.“Mă tentează Rapidul”

– Gigel, eşti primul pe lista de achiziţii a Rapidului. Ţi-ar plăcea să joci în Giuleşti?
– În primul rînd, vreau să vă spun că eu am aflat din ziare de acest lucru. Bineînţeles că îmi doresc şi eu să merg mai departe, la mai bine, însă trebuie să fie o ofertă care să mulţumească şi clubul, dar şi pe mine. Dacă giuleştenii l-au contactat pe domnul Şiman, cu siguranţă că m-ar tenta Rapidul, pentru că este o echipă de top din fotbalul românesc. Ştiu că au nişte probleme cu atacul, că Sabin a plecat, Niculae este accidentat, dar mai mult nu pot să vă zic.

– Te ştii cu băieţii din Grant?
– Păi, cu Vali Negru am jucat la Sportul, cu Niculae şi Bădoi m-am cunoscut la lotul naţional. N-ar fi probleme din acest punct de vedere, mai ales că sîntem şi vecini de cartier.

– Ai lăsa în urmă Sportul, echipă pentru care ai jucat de cînd ai început fotbalul.
– Aşa este, dar asta e viaţa. Recunosc că nu mi-ar fi uşor, pentru că traversam un moment bun în Regie, cu victorii aproape pe linie în amicalele din această iarnă. Sînt sigur că alb-negrii vor avea un retur foarte bun. Cu sau fără mine, asta rămîne de văzut.

1 martie 2005

http://www.gsp.ro/index.php?a=1795&shift=1