Reply To: Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005 Reply To: Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005

#70115
cameliu
Member

Tot despre amicalul cu Juventus Colentina:

Si ceva poze la:

http://www.romaniansoccer.ro/_news/1807.shtml

Amical: Juventus-Sportul 0-1

Sportul Studenţesc Bucureşti a disputat azi dimineaţă un amical cu divizionara B, Juventus Colentina Bucureşti, câştigând cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Marius Nae în minutul 82. Pe un teren greu, vreme rece (circa 0 grade C), Sportul a tratat meciul cu seriozitate, reuşind golul victoriei prin Marius Nae, care a şutat din 14 metri, puţin lateral stânga.

Antrenorul Marin Barbu a strigat tot timpul la centralul partidei iar pe final de meci, după ce gazdele au avut un jucător eliminat, un antrenor secund de la clubul Juventus a început să-l ameninţe pe arbitru că nu va pleaca viu din Colentina dacă îi va arbitra aşa ţi în retur. Ca replică, arbitrul a zis: “Aştia iar mă fac să apar în ziare că am bătut un antrenor sau un jucător, ca anul trecut!”

Dan Petrescu a folosit următorii jucători:
Repriza I: Stăncioiu – Ciupe, Raţiu, Secăreanu, L.Rusu – Borz, C.Lazăr, Cruceru, Maxim – Mazilu, Tibi Bălan
Repriza II: Stanca – Oae, Rădoi, Patrichi, Dedu – Stancu, Ferfelea, Nicola, Turcu – Curelea, Nae

De la “alb-negri” a lipsit Dacian Varga, care este răcit. Gigel Bucur s-a aflat şi el pe stadion, declarând că transferul său la Rapid pare a fi într-un mic impas, după ce salariul oferit de George Copos, este cu 10.000 $ mai puţin decât ar dori proaspătul internaţional.