Reply To: Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005 Reply To: Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005

#70153
cameliu
Member

Prosport:

Cum l-au ratat pe Bucur

Una dintre mutările aşteptate şi chiar anunţate ale acestei ierni – trecerea lui Gigel Bucur de la Sportul la Rapid – nu s-a mai produs. Motivul oficial a fost declarat cel al neacceptării de către fotbalist a clauzei obligatorii de jocuri, însă în spatele acestui fapt stau şi alte lucruri. Adică orgoliile tuturor celor implicaţi. Rapid nu a vrut să renunţe la politica sa, socotind că jucătorului i-a fost oferit un contract avantajos, 60.000 de dolari, în condiţiile în care golgeterul campionatului, Daniel Niculae, are numai 45.000, cu clauze de jocuri.
Vasile Şiman a negociat la sînge preţul jucătorului şi nu s-a lăsat pînă nu a obţinut acceptul pentru suma fixată de el, caz în care giuleştenii au fost nevoiţi să mai taie de drepturile lui Gigel.
În al treilea rînd, dar nu în ultimul, Bucur se pare că a fost influenţat să nu accepte clauza de jocuri, lui vorbindu-i-se în termeni nu tocmai buni despre parolismul şi “dărnicia” lui George Copos. Antrenorul său, Dan Petrescu, a avut o experienţă nefericită în Giuleşti, la fel ca impresarul jucătorului, Ioan Becali, care, în plus, e şi apropiat al echipei Dinamo, echipă care se băgase şi ea pe fir în ultima perioadă.