Reply To: 21.09.2008 Sportul Studentesc – FC Ploiesti 1-2(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 21.09.2008 Sportul Studentesc – FC Ploiesti 1-2(1-1) Reply To: 21.09.2008 Sportul Studentesc – FC Ploiesti 1-2(1-1)

#70267
Ultras
Member

@dragos wrote:

@Giani wrote:

Noi suntem controlati la poarta mai ceva ca ultimii infractori: in primele doua meciuri de acasa am ramas fara doua brichete (noroc ca aveam rezerve), in timp ce huliganii din galeria ploiesteana (si le spun asa pentru invectivele proferate tot meciul) ar fi putut intra si cu arme de foc probabil. Noua ni s-au confiscat tevile de la steaguri, pe motiv ca sunt contondente, iar oaspetii isi fluturau steagurile nestingheriti (sustinute, evident, tot de tevi de plastic). Degeaba sare Lazarescu la observator, ar trebui sa aplice acelasi tratament restrictiv si suporterilor echipei vizitatoare.

asadar, concluzia nu este deloc pozitiva: NU contam ca si galerie (si aici jucam acasa; ma intreb ce se intampla in deplasare ?? :?: )…..din pacate, clubul/echipa au parte de acelasi tratament (lipsa de respect) ❗ ❗
e nasol !!!! 😈 😈 👿 👿

PS: golanii ploiesteni au injurat ca la usa cortului toate echipele din capitala.
poate ar fi trebuit sa fie “scarpinati” de rapidisti, ca sa le piara cheful de deplasari. 😆 😆

Exact, nu contam ca galerie, pentru ca nu stim sa ne comportam ca atare. Nu ma refer la numar sau la provocarea de incidente, ci la atitudinea pe care o avem atunci cand mai ajungem pe la meciuri. In loc sa fim uniti fiecare are un program separat. Unii stau la cucuvele, iar altii chiar daca vor sa incurajeze echipa o fac in mod bezmetic si tot ce se aude e o mica-mare mare cacofonie de care si curcile rad. Atunci cum sa mai ai pretentii sa fii luat in serios.

Am intrebat si eu de ce suntem tratati cum suntem tratati chiar acasa in timp ce oaspetii isi fac de cap. Raspuns: daca ati fi si voi macar 100 si sa fiti uniti nu ar mai avea nimeni nimic cu voi. Corect, nu?