Reply To: 13.03.2005 Apulum Alba Iulia- Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 13.03.2005 Apulum Alba Iulia- Sportul Studentesc Reply To: 13.03.2005 Apulum Alba Iulia- Sportul Studentesc

cameliu
Member

Alba au probleme (Prosport):

Ameninţă cu greva
Jucătorii s-au înţeles să boicoteze antrenamentele de săptămîna viitoare dacă nu-şi primesc restanţele pînă duminică. Cu opt zile înaintea startului returului, spiritele sînt din nou inflamate la Alba Iulia. Din cauză că nu şi-au primit banii aşa cum s-au înţeles cu preşedintele Viorel Măluşel, jucătorii au făcut o şedinţă în vestiar şi au decis să intre în grevă dacă restanţele nu se achită pînă duminică, după antrenament. “Aşa nu se mai poate. Am tras ca proştii în cantonamentul din Antalya, bazîndu-ne pe promisiunea preşedintelui că vom primi banii înaintea intrării în săptămîna premergătoare meciului cu Sportul, dar dînsul n-a respectat înţelegerea. Nu pricepe că noi am cerut aşa banii pentru ca de marţi să ne concentrăm doar la fotbal. Avem şi noi familii de întreţinut şi nu mai putem juca pe gratis”, s-a plîns unul dintre liderii echipei, sub protecţia anonimatului. Apoi a continuat: “Azi (n.r. – ieri) îi vom spune şi antrenorului Pelici ce decizie am luat şi vom încerca să vorbim şi cu preşedintele, care ne-a cam ocolit în ultimele zile. De dimineaţă îi tot facem marcaj la club, dar încă n-a apărut, iar secretarele spun că nu ştiu unde e. Dacă nu aflăm nimic azi despre bani, jucăm amicalul de mîine cu Soda Ocna Mureş, dar nu mai venim la antrenamentul de duminică. N-are rost. Intrăm în grevă pînă cînd ne primim banii. Poate nu vom juca nici meciul cu Sportul, nu se ştie”, a mai spus interlocutorul. Măluşel însă a fost de negăsit ieri, mai mulţi jucători avînd informaţii că ar fi plecat la Braşov.