Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › 13.03.2005 Apulum Alba Iulia- Sportul Studentesc › Reply To: 13.03.2005 Apulum Alba Iulia- Sportul Studentesc
Din Unirea (cotidian de Alba):
Foşti colaboratori, acum adversari
Pelici şi Pojar – în faţa unei bătălii extreme
În turul campionatului, timp de şase luni Alex Pelici şi Cristi Pojar au fost mereu umăr la umăr pe banca tehnică uniristă; primele şase runde pe acelaşi palier, ca secunzi ai lui Gherman, iar apoi până la finalul turului colaborarea dintre ei a căpătat alte forme, Pelici – principal, iar clujeanul secund. “Între noi nu există relaţii de subordonare, colaborăm perfect şi luăm deciziile în comun”, spuneau la unison tehnicienii. Deşi îi leagă o prietenie trainică, drumurile celor doi s-a despărţit la finele anului trecut şi practic duelul de duminică, Unirea – Sportul Studenţesc, capătă valenţe incendiare prin prisma confruntării tactice dintre foştii colegi. “Se poate spune că e un atu pentru noua mea echipă mai ales în plan psihologic. Îl sprijin pe Dan Petrescu cu orice informaţie despre Alba. M-am ataşat de Unirea, am o strângere de inimă la meciul direct, Alex îmi rămâne prieten pe viaţă, dar vreau să câştigăm. Sigur vom căuta să ne blocăm reciproc, dar totuşi poţi să cunoşti adversarii ca pe propriul buzunar şi să nu-ţi iasă pasenţa. Regret că am plecat aşa furtunos şi n-am lăsat o uşă deschisă, însă preşedintele Măluşel n-a înţeles că Sportul e o şansă pentru mine”, a dezvăluit Cristi Pojar, care consideră că mai are încă diferende financiare cu Unirea, revendicând o restanţă de 3000 $. Între Pelici şi Pojar prietenia s-a cimentat şi datorită faptului că în momentul când timişoreanul şi-a dat demisia înaintea meciului cu Dinamo (31 octombrie), clujeanul a făcut un gest de onoare şi s-a arătat solidar cu Pelici. “Sigur e un avantaj pentru studenţi prezenţa în staff-ul tehnic a fostului meu coleg, ştie cum gândesc. E un profesionist desăvârşit, şi-a făcut bine treaba şi am conlucrat pozitiv. Mi-a spus cu multă vreme înainte că doreşte să plece şi l-am înţeles. Indiferent de relaţiile personale, noi suntem avizi de victorie şi trebuie să învingem. N-am mai vorbit demult la telefon, nu ne-am întâlnit nici în Antalya, când a fost, împreună cu Dan Petrescu să vadă un meci de-al nostru”, a declarat Alex Pelici.
Dan HENEGAR