Reply To: 13.03.2005 Apulum Alba Iulia- Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 13.03.2005 Apulum Alba Iulia- Sportul Studentesc Reply To: 13.03.2005 Apulum Alba Iulia- Sportul Studentesc

#70412
Radu Dobrin
Member

@Ultras wrote:

Neatentia mea … Noi doi ne cam “ciocnim” in articole… 😈

pai bine mai florine…pe ale lui cameliu le dublezi, dar pe asta il scapi? :)

“Săptămâna trecută un ilustru anomim scria într-un aşa-zis editorial din sublima sa fiţuică pe care nu o cumpără decât cei induşi în eroare de titlul acesteia, care este copiat după un celebru cotidian turc, următoarele:

„… fotbalul romanesc a innebunit! Sintem intr-un hal fara de hal. Isterie nationala cu Gigel Bucur! Piticotul din Regie a ajuns salvarea Rapidului, a Stelei, a Timisoarei si a lui Dinamo. Toti antrenorii il vor disperati. Cu el incepe, cu el se termina primul “11”. Ce drac de ispravi a facut Bucur asta, in afara de un reportaj cum merge el cu tramvaiu’ la antrenamente? Vorba aceea: “Fotbalul romanesc, biet de el / Ce-ai facut de-ai ajuns sa te salveze Gigel?”…”

Isterie naţională? Poate… Dar, după cum s-a văzut duminică la Alba Iulia, cu un solid fundament.

Gigel Bucur nu este numai un atacant percutant, ci un fotbalist complet. După ce la faza primului gol a primit o lovitură năucitoare aplicată involuntar de portarul Cotora, Gigel nu a început să se jelească aşa cum procedează multe dintre „vedetele” Diviziei A în astfel de situaţii, ci a continuat să facă ceea ce ştie el mai bine: să înscrie gol după gol.

Probabil că acum Vamă şi Copos îşi răsucesc reciproc unghiile în gât, pentru că au insistat, la un jucător de valoarea lui Gigel, cu o clauză pe care nu o impui nici juniorilor. Borcea de cealaltă parte poate să fie liniştit…

Are şapte atacanţi mai valoroşi decât Gigel Bucur. Unul dintre ei este proaspăta achiziţie de la Apulum, Tibor Moldovan care a evoluat sâmbătă împotriva Inter Gaz-ului pe fostul teren al răposatei Victoria. Nu a mişcat nimic tot meciul până a fost schimbat, dar este un jucător valoros, mai ales ca are un palmares pozitiv în ceea ce priveşte victoriile prin KO asupra logodnicelor.

Gigel Bucur nu este doar un fotbalist complet, ci este şi un om de mare caracter. În această iarnă a avut posibilitatea să semneze o înţelegere favorabilă lui, dar el ţine morţiş ca din transferul său să iasă în câştig şi clubul care la format.

Drept dovadă şi-a prelungit contractul, ceea ce blochează intenţiile gen Gigi Becali de a-l achiziţiona gratis. Ce alt jucator a mai procedat în acest mod în campionatul nostru mediocru şi anost ?”

Florin Alboiu, Onlinesport, 14 martie 2005 :)