Reply To: 19.03.2005 Sportul Studentesc – Dinamo Bucuresti

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 19.03.2005 Sportul Studentesc – Dinamo Bucuresti Reply To: 19.03.2005 Sportul Studentesc – Dinamo Bucuresti

ultrasro
Member

Din start am simtit lipsa la mijloc a lui Cruceru care stia sa acopere bine spatiile cand Balan se avanta spre careul advers. Asa insa Balan a trebuit sa incerce mai multe recuperari si din pacate una i-a cauzat o intindere destul de pacatoasa fiind destul de repede inlocuit cu Nae. Nu am reusit in aceste conditii sa ii punem pe Bucur si Mazilu in situati clare de gol, apararea dinamovista respingand majoritatea incercarilor Sportului de a trimite mingi pe varfuri. Golul primit in repriza a doua la capatul unui forcing dinamovist de circa 10 minute a fost favorizat si de indecizia lui Edy Stancioiu care nu a anticipat venirea la deviere a lui Mihalcea, jucator care ratase cu 2 minute inainte deschiderea scorului trimitind putin pe langa poarta. Joc destul de dur al dinamovistilor arbitrul Serea fiind destul de respectuos fata de intrarile rugbistice ale cainilor. Pana la fine iese din teren si Radoi accidentat in urma unei lovituri dureroase la calcai.
Nu reusim sa ajungem in fata portii cu luciditate si ca urmare scorul ramane 1-0 pentru Dinamo. Pana la urma ploaie care a turnat peste noi timp de 90 de minute a fost un aliat de nadejde pentru Dinamo ai nostri gresind incredibil de multe pase in acest meci usurand astfel misiunea militienilor. Final trist de meci in care nu am avut puterea sa mai zicem ceva!