Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › 19.03.2005 Sportul Studentesc – Dinamo Bucuresti › Reply To: 19.03.2005 Sportul Studentesc – Dinamo Bucuresti
Evenimentul:
“Borcea, esti o mizerie!”
Suporterii dinamovisti continua razboiul
• Pentru faptul ca a repatriat numai “rebuturi” (Ianis Zicu si Gabi Tamas), conducerea dinamovista a fost huiduita de catre suporterii dinamovisti. Cel mai injurat a fost directorul executiv Cristi Borcea.
• Roberto Landi, antrenorul echipei FC National, a fost in tribunele stadionului din Regie pentru a urmari Dinamo, echipa cu care se va infrunta in mansa secunda a semifinalelor Cupei Romanei. Italianul si-a facut cruce la vederea tigancilor care vindeau seminte. Landi a plecat de la meci in minutul 60, suparat ca a fost plouat.
• Dupa ce Dan Petrescu a declarat ca Gigel Bucur, golgeterul Diviziei A, ar merita sa fie titular cu Olanda, selectionerul Victor Piturca a venit la meci. Spiridusul echipei lui Dan Petrescu nu a jucat bine. Piturca a plecat suparat de la meci, fiindca Tiberiu Balan si Florentin Petre, capitanii celor doua formatii, au parasit terenul accidentati. Cei doi au suferit rupruri musculare si vor fi indisponibili cite doua saptamini.
• Dupa meci, suporterii dinamovisti s-au postat la iesirea din arena si au injurat iar conducerea. “Cristi Borcea, esti o mizerie!”, au scandat fanii. Oficialul dinamovist s-a urcat in masina, dar n-a parasit curtea stadionului pina ce spectatorii n-au fost indepartati.
Vorbe
Dan Petrescu (antrenor, Sportul): “E primul meu meci pe banca Sportului in care echipa nu si-a creat nici o ocazie de gol. Dinamo a meritat victoria. Gigel Bucur n-a jucat bine fiindca a fost marcat de Galamaz, cel mai bun jucator al meciului”
Gigel Bucur (atacant, Sportul): “Am pierdut meritat. Sper sa realizam mai mult in meciurile viitoare”
Ioan Andone (antrenor, Dinamo): “Felicit, dupa multa vreme, apararea. Am invins fiindca Sportul ne-a permis in repriza a doua sa facem presiune”