Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › 19.03.2005 Sportul Studentesc – Dinamo Bucuresti › Reply To: 19.03.2005 Sportul Studentesc – Dinamo Bucuresti
asa cum spunea si ovidiu, in prima repriza ambele echipe s-au aparat si aproape ca nu au atacat deloc, a fost o repriza TACTICIZATA, bazata pe FIRCA de a nu primi gol……in cea secunda, dinamo a avut un forcing de vreo 10-15 min. (iar afara ploua cu galeata – poaia parca ne prevestea ceea ce urma sa aiba loc la poarta noastra, din pacate), in care a si marcat si isi putea majora avantajul, insa EDY a fost providential la cateva suturi.
sportul, asa cum spuneau danezul si vasile siman, a FACUT CEL MAI SLAB
meci din ultimii ani….absenta lui balan a cantarit foarte mult, practic nu am avut DIRIJORUL pentru a-l servi pe GIGEL “TALPA-IUTE”……PACAT !!!!
n-am AVUT OCAZII DE GOL, n-am tras la poarta, N-A FOST NIMIC!!!!
danezul spunea la conferinta de dupa meci, ca sportul fara balan si bucur
se va lupta la retrogradare…..B&B-ul nostru nu a putut face nimic !!!
Andone ii spunea lui siman mai in gluma, mai in serios, dupa meci:
“dom’ presedinte mereu ma scot in regie”……si asa este imi amintesc acel meci 5-6 cand dinamo venea dupa o serie de cateva infrangeri si tocmai atunci si-au recapatat moralul si acum la fel, dupa meciul din cupa si-au refacut moralul cu noi……PACAT !!! parca, suntem medicamentul pentru caini, atunci cand intra intr-o pasa proasta…….
sper, sa ii batem pe olteni……