Reply To: 19.03.2005 Sportul Studentesc – Dinamo Bucuresti

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 19.03.2005 Sportul Studentesc – Dinamo Bucuresti Reply To: 19.03.2005 Sportul Studentesc – Dinamo Bucuresti

#70514
Giani
Member

@dragos wrote:

Dane, n-ai inteles ca SPORTUL reprezinta CLOSCA CU PUII DE AUR pentru siman (azi) si pentru oricine va veni (maine) sa investeasca aici…..
de-aia se “cresc” jucatorii, pentru ca apoi sa fie “transferati” la marile cluburi……practic, o pepiniera exterioara marilor cluburi…..
IT’S ALL ABOUT THE MONEY !!!!

noi, suporterii suntem vaccinati cu virusul SPORTUL STUDENTESC si ne bucuram ca ii putem vedea in iarba pe ACESTI NEBUNI FRUMOSI, dar mi s-ar umple inimile de bucurie sa putem (re)vedea PERFORMANTA (de altadata) in regie!!!!!

ASTEPTAM VREMURI MAI ROZZZZZ !!!!
CU SPORTUL FOREVER !!!!

Si totusi, avem doi titulari in Nationala mare; unul a si jucat 4 minute cu Olanda (si pana si Ilie Dobre a spus ca a fost o eroare din partea lui Pitzurca si ca ar fi trebuit bagat macar in minutul 70, si nu in locul lui Ilie, si aici sunt de acord cu el), plus doi la tineret, si amandoi fac tusa la club: Ciupe si Curelea. Ciupe a jucat perfect vineri, iar Curelea, intrat in minutul 70, s-a inteles excelent cu Keseru si a marcat. Greu de crezut ca acesti jucatori vor pleca la marii bisnitzari din campioblatul lu’ mitica.