Home › Forums › Miscelaneous › Diverse / Miscelaneous › Imi revin greu de emotie … › Reply To: Imi revin greu de emotie …
@Radu Dobrin wrote:
@dragos wrote:
PS: am simtit pe propria piele cum este sistemul sanitar de la noi, adica sarac, sarac, sarac.
of, of, of….ma gandesc cu groaza ce se intampla cu bolnavii din ziua de astazi, daca nou-nascutii nu beneficiaza de mai multa atentie din partea statului.
oare “afara” tot austeritate este ???nu o sa iti vina sa crezi. Doar ca aici e musai sa se creeze iluzia de prosperitate. Sigur ca spitalul este bun de pozat, lustruit, ferchezuit, si se intinde pe 4 strazi… ce importanta mai are ca nu mai sint bani pentru doctori…vopseaua sa fie alba!
Vad ca ai postat luni..adica ai copilul sub supraveghere medicala 3-4 zile. Tine-te acum: aici daca nasti dimineata, seara esti acasa….
intr-adevar, Sambata s-a nascut si Marti le-a dat drumul acasa.
am avut NOROC, ca in camera erau doar 2 paturi, insa in alte camere erau mult mai multe paturi, iar unele mamici stateau chiar 2 in pat !!!!!
am inteles, ca voi ati fost multumiti de serviciile oferite de spital.
banuiesc, ca nu vi s-a spus sa cumparati cine stie ce produs necesar operatiei ??
ehe, noua ni s-a spus sa cumparam trusa pentru anestezie.
este trist, dar adevarat.