Reply To: 01.04.2005 Universitatea Craiova – Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 01.04.2005 Universitatea Craiova – Sportul Studentesc Reply To: 01.04.2005 Universitatea Craiova – Sportul Studentesc

#70603
Tavi
Member

„Asta-i Republica Oltenia!”
Mario Morcov (Craiova)

După doar două meciuri jucate în tricoul Universităţii, unul în campionat şi unul în Cupă, Vivi Răchită s-a despărţit de gruparea din Bănie. Ieri după-amiază, el şi-a încasat restanţele financiare din partea patronului Dinel Staicu, apoi a plecat acasă, la Ploieşti, cu gîndul să se retragă din fotbal. “La aproape 35 de ani, ce să mai fac?! O să încerc o carieră de antrenor”.

Ex-stelistul i-a atacat pe Staicu şi pe Marian Bondrea, ce-i care au decis îndepărtarea lui de la Craiova: “Asta e Republica Oltenia, nu mă puteam opune! Ştiţi cum se fac contractele în România, sînt doar în favoarea clubului. Au vrut să scape de mine şi n-am putut să-l pun într-o situaţie jenantă pe Pavel Badea, cel care a insistat să vin aici. Bondrea spune că a decis să renunţe la mine după ce a vizionat o casetă cu un meci de-al nostru, numai că partida pe care a urmărit-o a fost cea de campionat de la Constanţa, în care n-am evoluat nici un minut!”.

Pleşan ratează sigur Sportul
Întors de la “naţională” cu o disjuncţie la clavicula stîngă, Mihăiţă Pleşan nu va juca vineri împotriva Sportului, dar e posibil ca accidentarea să-l împiedice să evolueze şi în runda viitoare, cu Poli Iaşi, în deplasare. Mijlocaşul oltenilor a fost ieri primul pacient al noului doctor al juveţilor, Andrei Tohăneanu, care l-a înlocuit pe Claudiu Stamatescu, plecat la Al Ittihad, împreună cu Puiu Iordănescu. În urmă cu un an, Tohăneanu a fost translatorul lui Nicolo Napoli.