Reply To: Echipele de juniori – preselectii / informatii

Home Forums 2017-2018 Season Sezon 2017-2018 Season Echipele de juniori – preselectii / informatii Reply To: Echipele de juniori – preselectii / informatii

#70713
07Ex
Keymaster

Încep înscrierile la Milan Junior Camp

Prima ediţie Milan Junior Camp Bucureşti 29 iunie – 3 iulie, oferită de către Intesa Sanpaolo Bank, îşi aşteaptă participanţii pentru înscriere până pe 19 iunie 2009!

Lansat oficial în România de către Daniele Massaro, Milan Junior Camp este un program gratuit de pregătire sportivă destinat copiilor între 7 şi 14 ani, cu antrenorii de juniori de la AC Milan, ce se va desfăşura pe Stadionul FC Sportul Studenţesc din complexul Regie.

Înscrierile pentru Milan Junior Camp se fac exclusiv prin intermediul partenerului principal, Intesa Sanpaolo Bank. Cea mai simplă şi rapidă metoda este online, prin microsite-ul dedicat acestui proiect: http://www.intesasanpaolobank.ro/mjc sau prin intermediul reţelei de sucursale ale băncii şi a telefonului gratuit 0800 800 888.

„Proiectul Milan Junior Camp se bucură şi în România de acelaşi succes şi interes ca în toate colţurile lumii. Grupul nostru financiar este partener tradiţional cu AC Milan de peste 20 de ani şi sperăm să putem extinde colaborarea cu AC Milan pe diferite proiecte şi în România. Suntem bucuroşi să oferim oricărui copil din România şansa de a purta culorile AC Milan, o experienţă unică şi un vis pentru orice copil pasionat de sport”, a declarat Riccardo Parasporo, Director General Adjunct Intesa Sanpaolo Bank.

Toţi participanţii la Milan Junior Camp vor primi câte un kit complet de echipament sportiv în culorile AC Milan (2 tricouri, 2 şorturi, 2 perechi de şosete şi un rucsac). Fiecare al 100-lea înscris pe site-ul băncii va câştiga un premiu garantat constând în promoţionale legate de fotbal şi AC Milan (minge, tricou sau un voucher pentru Milan Junior Camp). Atât înscrierea cât şi participarea la Milan Junior Camp sunt gratuite şi fără nici o condiţie sau criteriu de selecţie, decât cel al vârstei (între 7 şi 14 ani inclusiv) şi al locurilor disponibile.

Desemnarea finală a participanţilor la Milan Junior Camp se va face prin tragere la sorţi. Primii 10 copii înscrişi în cadrul proiectului vor fi 10 copii din Italia din zona Abruzo afectată recent de un seism puternic. Lista tuturor participantilor la Milan Junior Camp va fi publicată pe pagina de intenet Intesa Sanpaolo Bank dedicată acestui proiect până pe 25 iunie. Tot aici sunt disponibile şi regulamentul oficial şi alte detalii utile despre proiect.

Milan Junior Camp
Este un proiect oficial marca AC Milan care a debutat în 1997 şi care este conceput ca o tabară sportivă de vară de o săptamâna. Anul trecut Milan Junior Camp a avut loc în 124 de locaţii diferite din 29 de ţări şi a implicat peste 13.500 de copiii, 250 săptămâni de training şi peste 300 de antrenori. În 2009 în cadrul proiectului Milan Junior Camp se vor antrena 15.000 de copii, în peste 160 de locaţii diferite din 37 de ţări.