Reply To: Echipele de juniori – preselectii / informatii

Home Forums 2017-2018 Season Sezon 2017-2018 Season Echipele de juniori – preselectii / informatii Reply To: Echipele de juniori – preselectii / informatii

#70717
07Ex
Keymaster

Franco Baresi, în Regie

Franco Baresi a călcat marţi pe iarba din Regie, alături de cei 200 de copii care participă la programul Milan Junior Camp, aflat la prima sa ediţie din România.

Fostul căpitan al “diavolului milanez” a sosit la stadionul Sportul Studenţesc cu o întârziere de peste o oră, din cauza decalării zborului aeronavei care l-a adus la Bucureşti.

Baresi a susţinut mai întâi o scurtă conferinţă de presă pe terenul 3 de antrenament, la finalul cărei a primit un tricou al Găştii Nebune din partea conducerii Sportului Studenţesc, reprezentată de directorul executiv Cristian Gheorghe.

Apoi, celebrul fotbalist a trecut pe la fiecare grupă, răspunzând întrebărilor copiilor şi fotografiindu-se împreună cu aceştia. Prichindeii, dar şi părinţii, nu au ratat ocazia şi Baresi a dat zeci de autografe pe tricouri şi pliante.

Dacă ziariştii au fost mai interesaţi de ceea ce italianul cunoaşte despre fotbalul românesc şi ce îşi mai aduce aminte din confruntările cu Steaua şi Naţionala, copii i-au pus întrebări cu privire la cariera lui de fotbalist. Ceea mai “dură” întrebare a venit din partea unui puşti de 8-9 ani : “Da’ câte Baloane de aur ai câştigat?”. Baresi a început să numere pe degete şi după câteva secunde a ridicat din umeri, răspunzând zâmbind: “Niciunul”

Programul lui Franco Baresi se va încheia astăzi, el urmând să părăsească România la ora 19.00.