Reply To: Echipele de juniori – preselectii / informatii

Home Forums 2017-2018 Season Sezon 2017-2018 Season Echipele de juniori – preselectii / informatii Reply To: Echipele de juniori – preselectii / informatii

#70718
07Ex
Keymaster

Lucescu: „Să ne gândim mai mult la sport pentru tineri!”

După ce ieri, legenda echipei AC Milan, Franco Baresi a venit în Capitală să promoveze evenimentul „Milan Junior Camp”, astăzi a venit rândul selecţionerului României să le facă o surpriză copiilor participanţi. Răzvan Lucescu a fost prezent pe stadionul Sportului Studenţesc şi, timp de două ore a fost foarte preocupat de organizarea la sectorul de copiii şi juniori, discutând în permanenţă cu antrenorii şi oficialii prezenţi.

“Ar fi ideal ca astfel de acţiuni să se întâmple tot mai des. Din păcate suntem deficitari la mai multe capitole. Noi românii, nu ştim cum să îndrumăm copiii către sport. Din păcate, nici nu avem ce să le oferim, nu există infrastructură, nu avem strategii bine puse la punct. O parte din vină aparţine primăriilor, oamenilor din fotbal, care ar trebui să se gândească mai puţin la banii care le intră în conturi şi să se implice mai mult, în caz contrar, riscul cel mare e ca ei să se îndrepte spre alcool , ţigări şi droguri. Recunosc că şi băiatul meu ar trebui împins mai mult către sport.” (Corina Mlădinoiu)