Reply To: Echipele de juniori – preselectii / informatii

Home Forums 2017-2018 Season Sezon 2017-2018 Season Echipele de juniori – preselectii / informatii Reply To: Echipele de juniori – preselectii / informatii

#70719
07Ex
Keymaster

Prima ediţie a Milan Junior Camp a ajuns la final

Timp de cinci zile, 200 de copii au fost pregătiţi pe terenurile de antrenament ale Sportului Studenţesc de antrenori de la Academia de Fotbal a lui AC Milan. Programul organizat şi finanţat de partenerul oficial al clubului italian, Intesa Sanpaolo Bank, se adresează tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani şi se desfăşoară în ţări din întreaga lume.

Vineri pe terenul central din Regie a avut loc festivitatea de închidere a primei ediţii a Milan Junior Camp, în cadrul cărei au fost premiaţi toţi participanţii, fiind desemnaţi şi cei mai buni copii pe grupe de vârstă. De asemenea, antrenorii italieni au ales doi viitori fotbalişti să reprezinte România pe San Siro în cadrul unui eveniment la care vor participa toţi copiii selecţionaţi în acest an. Aceştia vor avea ocazia să îi întâlnească pe jucătorii “Diavolului milanez”.

Laureaţii primei ediţii a Milan Junior Camp

Cei doi copii selecţionaţi pentru a merge în Italia
Marius Cocârlă (antrenor Stefano Mondella) şi Sebastian Steriu (antrenor Omar Ciccarelli)

Ceilalţi copii desemnaţi ca cei mai buni la grupele lor de vârstă

Antrenor Cataldo Luca – Marius Andrei Iordache
Antrenor Daniele Cataloni – Darren Toth
Antrenor Daniele Rossi – Mihai Vlăduţ Vlad
Antrenor Dario Siligato – Florin Bunea
Antrenor Andrea Gazzo – Raul Mănăilescu
Portari: Antrenor Gianluca Angelucci – Cosmin Lengyel

De asemenea, a fost acordat un premiu special pentru cel mai mic dintre participanţi, Radu Vlad Petru, în vârstă de 7 ani, care a primit din partea organizatorilor un tricou original al lui Alexandre Pato.

Organizatorii au ţinut să precizeze că niciunul dintre copii nu are vreo obligaţie faţă de AC Milan prin participarea la acest program, clubul italian urmând să îi monitorizeze în continuare la cluburile de care aparţin, nefiind exclus ca în viitor, în funcţie de evoluţia lor, să ajungă totuşi în Italia, în urma unui transfer.