Reply To: Echipele de juniori – preselectii / informatii

Home Forums 2017-2018 Season Sezon 2017-2018 Season Echipele de juniori – preselectii / informatii Reply To: Echipele de juniori – preselectii / informatii

#70720
sircos
Member

.
http://www.liga2.ro/special/cocarla-si-steriu-au-facut-senzatie-la-milano-4947686

Cocârlă şi Steriu au făcut senzaţie la Milano

În weekendul care a trecut a avut loc faza finală a Milan Junior Camp, la care au participat, în premieră, doi juniori români.

Marius Cocârlă de la Steaua şi Sebastian Steriu de la Petrolul Ploieşti au fost selectaţi să reprezinte România în urma selecţiei organizate de AC Milan la Bucureşti, în colaborare cu Sportul Studenţesc, la începutul lunii iulie.

La eveniment au fost prezenţi 400 de copii din 37 de ţări. Meciurile s-au desfăşurat la Vismara Sporting Center, bază oficială de pregătire a milanezilor şi au fost supervizate de Daniele Massaro, Franco Baresi şi antrenorii academiei de fotbal a clubului AC Milan.

Cei doi români au făcut parte din echipa Europei de sud-est, alături de colegi din Serbia, Albania, Ungaria şi Bosnia, formaţie care a câştigat turneul Intesa Sanpaolo rezervat juniorilor cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani.

Stelistul Cocârlă i-a impresionat pe italieni, fiind desemnat cel mai tehnic jucător, în timp ce Steriu, căpitanul echipei, a fost unul dintre golgheteri competiţiei. Datorită prestaţie lor, AC Milan va continua să îi monitorizeze.

Duminică, toţi cei 400 de copii, împreună cu părinţii, au asistat la meciul din Serie A dintre AC Milan şi Bari. Marius Cocârla a fost desemnat să îl însoţească pe căpitanul “Diavolului Milanez”, Massimo Ambrosini, la prezentarea formaţiilor înainte de startul partidei.

“Ne bucurăm că România a strălucit la etapa finală Milan Junior Camp, felicitări celor doi copii şi familiilor acestora. Sperăm ca acest proiect să devină o adevărată tradiţie şi unul dintre cele mai importante evenimente care promovează sportul în rândul copiilor din România. Poate nu vom descoperi de fiecare dată viitorul star AC Milan însă cu siguranţă vom putea oferi de fiecare dată o experienţă unică sub culorile celui mai titrat club de fotbal din lume”, a declarat Riccardo Parasporo, director general adjunct Intesa Sanpaolo Bank, sponsorul şi partenerul oficial al AC Milan pentru programul Milan Junior Camp.

După reuşita din această vară cu prima ediţie din România a Milan Junior Camp, Intesa Sanpaolo Bank continuă colaborarea cu Sportul Studenţesc şi în cadrul campaniei sociale iniţiată de grupare din Regie “Sportul îţi salvează viaţa”, fiind principalul sponsor al acesteia.

***

felicitari celor doi pusti :ymapplause: