Reply To: 27.04.2005 Sportul Studentesc – Politehnica Iasi

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 27.04.2005 Sportul Studentesc – Politehnica Iasi Reply To: 27.04.2005 Sportul Studentesc – Politehnica Iasi

Ultras
Member

@DAN VALER MOLDOVAN wrote:

Pamantul catre Ultras. Nu doar daca urli pe stadion esti fan adevarat. asta una. avem tot dreptul sa ne manifestam temerile atata timp cat se vede de la doua poste ce se intampla cu echipa.
O sa ne arda buza rau de tot pentru punctele pierdute cu atata seninatate. aceasta lipsa de presiune din partea suporterilor si a altor posibile cercuri de influenta este benefica pana la un punct. Nimeni nu pune presiunea performantei pe antrenori si pe jucatori. E bine… se poate lucra in liniste. Avem insa de a face si cu reversul medaliei. Din nefericire mai mereu.

Se pare ca oameni ca Ultras prefera ca echipa sa fie mereu scuzata, sa fie boema, sa bata pe Steaua, dar din pozitia de acum cativa ani, adica din coada. Victoriile Sportului sa nu fie vazute ca rezultante ale unei constante ci a unor mari surprize. Cum a fost acum doua sau trei sezoane cand pe ultimul loc fiind am batut pe Steaua. Si? La ce ne+a ajutat? Toata lumea a considerat+o o mega surpriza.

Hai sa+i intelegem mereu. Si mereu in coada vom fi. Daca vrei performanta, tai in carne vie. Nu faci nici un compromis. Si pentru ca acest lucru nu se intampla, e clar, la Sportul nici conducerea si nici echipa, ceea ce e rau de tot, nu vrea performanta.

Si aici am incheiat.
Ovidiu, cand am materiele te sun. Mi s+a promis ca dupa sarbatori mai scapa de comenzi si…trec si la pro bono.

Regia catre Dan. Vorbeam de cei care vin la stadion. Daca toti ar incuraja echipa 90 de minute, n-as mai fi nevoit sa urlu, impreuna cu inca 2-3 apucati. Mda… probabil ca la meciul cu CFR-ul o sa-mi iau o punga de 1 leu plina cu seminte si am sa-mi protejez corzile vocale. N-am spus ca-i inteleg, dar nici asa de la meci la meci, sa o cotim cu 180 de grade: cand sunt cei mai valorosi jucatori din campionat, cand sunt lipsiti de valoare. Personal cred ca inconstanta in rezultate se datoreaza in mare parte lui Dan Petrescu, care cu toate ca am inceput sa cred ca va ajunge mare antrenor, inca nu stie cum sa monteze psihic jucatorii. Bineinteles ca si acestia au partea lor de vina, mai ales in ceea ce priveste greselile individuale si teama de victorie pe care o afiseaza aproape la fiecare meci. Cat despre conducere, poate ati dori una ca la Steaua, Dinamo, Rapid sau Craiova… Nu-i asa? 😈