Reply To: 30.04.2005 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 30.04.2005 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc Reply To: 30.04.2005 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc

Mai tineti minte ce prima repriza superba am facut in tur, cu Steaua? Am fost peste ei in permanenta. Si s+a vazut pe scor.
A doua repriza a adus cu sine si marea greseala strategica care ne+a costat scorul final: retragerea si cedarea centrului terenului. I+am lasat deliberat sa vina peste noi si sa incercam cu disperare sa ne agatam de diferenta fragila. Ne+a costat.
Si pe mine m+a ingrijorat ce a declarat Dan, modul in care priveste el abordarea meciului: pe ambitie nemarginita. E opusul a tot ceea ce reprezinta performanta.

O sa ne dam seama dupa primele 10 minute. Daca+i lasam sa ne calareasca, am sfeclit+o rau. Vor da gol chiar si din greseala – vezi exmplul meciului cu Argesul, in care au dat gol total din stupiditati ale apararii.

Inainte sa castigam meciul, trebuie sa castigam centrul terenului.

Sper ca Dan sa gendeasca corect acest meci. Defapt, in lumina declaratiilor lui, sper ca Dan macar sa gandeasca acest meci.

Uneori el da tonul superficialitatii (nu pot sa uit cum am pierdut calificarea in Cupa Romaniei, dupa 2-0 acasa).

Haide Sportul! Hai odata!