Reply To: 30.04.2005 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 30.04.2005 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc Reply To: 30.04.2005 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc

#70907
Radu Dobrin
Member

“Bursucu” vrea sa bata Steaua

Partida dintre Steaua si Sportul – sau duelul “prieteniei amnezice” dintre cei doi tehnicieni, Zenga si Petrescu – va fi decisa de ciocnirea dintre experienta si rutina “militarilor” cu exuberanta si foamea de glorie a copiilor din “Regie”.

De obicei te sfatuiai cu Zenga inaintea unor partide importante din campionat. Acum?
Dan Petrescu: (Rade) E adevarat ca ne ajutam reciproc la anumite meciuri, dar acest lucru nu inseamna ca inainte de Steaua – Sportul o sa ne asezam la o masa si o sa facem jocurile. Orgoliile sunt mari, pentru ca fiecare are ceva de demonstrat. Prietenia mea cu Walter se va incheia pentru 90 de minute.

Cum crezi ca te vor intampina fanii Stelei?
Greu de imaginat. Tinand cont de faptul ca atunci cand am plecat de la Steaua purtam banderola de capitan si eram golgeterul echipei, ar trebui sa ma respecte. Sunt convins ca suporterii Stelei care m-au vazut jucand nu ma vor improsca noroi. Oricum, e posibil orice. As putea fi si scuipat, asa cum a patit Dorinel Munteanu, dar acest aspect tine de educatia primita de adolescenti in Romania.

Cum ai pregatit confruntarea cu Steaua?
Se stie ca mergem peste tot sa castigam, dar inconstanta care caracterizeaza fotbalistii tineri si indisponibilitatile ne fac sarcina mai dificila. Putem pierde cu 5-0 sau putem invinge noi la limita. E posibil orice, doar suntem “Gasca nebuna”. Cea mai mare problema o avem la mijlocul terenului, unde lipseste cuplul Cruceru – Lazar, primul suspendat iar celalalt accidentat.

Cu cine-i vei inlocui?
Aici va fi cheia meciului, pentru ca voi da credit copiilor de pe banca de rezerve. Cert este ca merg in Ghencea sa bat Steaua cu patru-cinci copii de 19 ani. si pe banca tot pustii vor face legea, pentru ca n-am prea multe variante ca sa improvizez in voie.

onlinesport, 30.04.05