Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › 30.04.2005 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc › Reply To: 30.04.2005 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc
@DAN VALER MOLDOVAN wrote:
Iar gasim scuze pentru infrangere…
Hai Sportul! Hai odata!
Din pacate toti si-au vazut desagii urcati in caruta iar acum la sfirsit ,spre stupoarea unora dintre noi care am crezut in frumusetea si caracterul acestei echipe ,vedem ca interesul a fost realizat :nu retrogradam.Nu-mi explic oscilatiile de forma in cazul Dinamo si Iasi unde nu am jucat si celelalte meciuri in care am avut rezultate bune.Chiar si in meciul cu Steaua am vrut sa jucam dar se pare ca asta e valoarea sau ca Petrescu a incurcat borcanele aranjind prost echipa.Cel putin pe Gigel l-a buimacit de tot ba e rezerva ,ba joaca unde nu trebuie -nu-l mai lasa sa-si faca jocul lui …Eu cred ca interesul este in clipa de fata cit mai putine accidentari (ca sa avem ce vinde )si aratati individual ca stiti fotbal ca sa va cumpere cineva…Desi recunosc ca nu ar trebui sa critic deoarece am devenit suporter de tastatura totusi o voi spune ca mergind pe acest drum Sportu se va alinia treptat la nonperformanta si mai grav paote deveni (prin valoare ) o a doua Bistrita …Daca vinzarile vor fi masive la toamna vom candida pentru retrogardare asa incit chiar nu vad cum e mai bine pentru noi ca suporteri.In orice caz acum eram pe val (echipa )acum era momentul sa ne consolidam situatia atragind sponsori si facind rost de bani pentru performanta…Dar din pacate Sportul e o afacere pur si simplu
unde sentimentele nu-si gasesc locul.Probabil ca si pe plan microbistic vom avea de pierdut …Nu vad pe cineva ca va vrea sa tina cu Sportu daca echipa isi propune obiective comerciale in primul rind si nu sportive …