Reply To: 14.05.2005 Sportul Studentesc – FCM Bacau

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 14.05.2005 Sportul Studentesc – FCM Bacau Reply To: 14.05.2005 Sportul Studentesc – FCM Bacau

#71162
cameliu
Member

Trei puncte cu “Gaşca Nebună”
În ultimul timp băcăuanii nu au mai cunoscut înfrîngerea şi vor să dea lovitura în Regie în meciul cu echipa lui Petrescu. După victoria cu Farul, Cristi Popovici a spus că echipa sa mai are nevoie de încă şase puncte în ultimile cinci etape pentru a se considera salvaţi. “Ne putem lua aceste puncte din meciurile de acasă cu Poli Iaşi şi CFR Cluj,” a spus tînărul tehnician.
Poate Bacăul să producă surpriza în meciul cu Sportul?
Cristi Popovici: Păi ce dacă batem va fi surpriză? Eu spun că cele două echipe sînt echilibrate valoric şi meciul e deschis oricărui rezultat. Nu am cîştigat nici un meci în deplasare anul acesta şi cred că a venit timpul să luăm trei puncte şi de afară.
Sportul e o echipă redutabilă pe propriul teren…
Ştiu acest lucru, dar nici Bacăul nu e o formaţie de duzină. Putem scoate cel puţin un punct. Dacă jucăm la adevărata valoare vom cîştiga.
Nu aţi mai pierdut de trei meciuri. Unde va fi întrerupt acest record personal?
Eu aş vrea să nu mai pierdem nici un meci pînă la finele campionatului. Ar fi un lucru extraordinar. Echipa noastră e tînără şi ar căpăta încredere pentru viitoarea ediţie.
Şi-ar dori să ia măcar
un punct în Ghencea
Croitoru şi Ganea nu vor juca în Regie. Aveţi şi alte probleme de lot?
Am la dispoziţie un lot numeros şi pot face un 11 redutabil. Dacă în primele tape am mai menjat jucătorii experimentaţI, acum nu se mai pune problema. Mai sînt cinci etape şI se termină campionatul. Se vor menaja singuri în vacanţă.