Reply To: 14.05.2005 Sportul Studentesc – FCM Bacau

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 14.05.2005 Sportul Studentesc – FCM Bacau Reply To: 14.05.2005 Sportul Studentesc – FCM Bacau

multi
Member

Bine ca ne-a ferit Dumnezeu de vreo investitie a domnului G. B. (ca tovarase nu pot sa-i mai spun…) !
Nu in Europa , ci in intreaga lume cred ca va fi cunoscut clubul la care vremelnic se gaseste tovarasul G.B. (ca domnule nu pot sa-i mai spun)…pe la rubricile de stiri care au in titlu cuvintul “incredibil” si n-au totdeauna legatura cu vreo ramura sportiva !

Cat despre Siman … cred si sper sa “iubeasca” echipa ca pe o vaca de muls sau , hai , ca pe gaina cu oua de aur ! Cam cum isi iubesc investitorii banii bagati pe la Manchester sau Real !
Oameni buni , daca domnul Siman vrea bani dintr-o echipa de fotbal apoi trebuie s-o duca intai la rezultate si dupa aia sa incaseze dividendele… Si cand incepi sa incasezi nu-ti mai vine sa inchizi sandramaua asa ca esti obligat s-o duci mai departe la rezultate s.a.m.d.
Cu sufletul suntem raspunzatori noi , proletarii , care n-avem altceva de depus pe altar… Sa ceri neaparat si suflet la cel care baga banii…inseamna sa te rogi sa castig eu premiul cel mare la loto.