Reply To: 18.05.2005 FC Brasov – Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 18.05.2005 FC Brasov – Sportul Studentesc Reply To: 18.05.2005 FC Brasov – Sportul Studentesc

#71204
Tavi
Member

Maziliţi de Ionuţ Mazilu

… “Studenţii”, pe de altă parte, au continuat panta ascendentă din etapele anterioare, vrînd să întindă cît mai mult de elasticul locurilor de la mijlocul clasamentului.

Braşovul nu mai are nici o şansă
Gazdele au încercat fără succes să se scuture de resemnarea venită o dată cu iminenta retrogradare, atacurile lor fade lovindu-se de fiecare dată de apărarea bine organizată a lui Dan Petrescu. Astfel că pericolul a venit la cealaltă poartă, Nae (9) şutînd din viteză puţin pe lîngă bară la o fază rapidă de contraatac a “studenţilor”. Aceasta a fost singura ocazie de gol a primei reprize. După pauză, cele două echipe au mai luat parcă o doză de anestezice, jocul atingînd limitele maxime ale plictiselii. La final, preşedintele braşovean Ioan Nicolaie a putut să se felicite din nou pentru inspiraţia de a nu monta o instalaţie de nocturnă. La anul, de la ora 11:00, soarele va lumina chiar de deasupra crestelor Tîmpei. Mai ales că Mazilu a detonat bomba la ultima fază a meciului.

“Studenţii” au avut doar un fan
Ieri, în sectorul destinat fanilor echipei oaspeţilor a luat loc un singur fan al “studenţilor” bucureşteni. Deşi acesta s-a manifestat calm, stînd pe scaun, fără să strige ceva, acel colţ de tribună a fost păzit de nu mai puţin de şase jandarmi. (Marius HUŢU)

Ovidiu, tu ai fost? :)