Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › 18.05.2005 FC Brasov – Sportul Studentesc › Reply To: 18.05.2005 FC Brasov – Sportul Studentesc
FC Brasov – Sportul Studentesc 0-1 (0-0)
Stadion: “Tineretului”; gazon excelent; timp frumos; spectatori aprox. 600
A marcat: Mazilu (min. 90+3)
FC Brasov (galben-negru/galben-negru/galben): Pesic 5 – Balint 5 (min. 84 Petroesc), B. Nicolae 5, Bodea (cpt.) 5, Sarmasan 5 – Brujan 6, Isaila 5, Miclaus 5 – Manole 5 (min. 54 C. Dedu 5), Sandor 5 (min. 46 Colnic 5) – Surdu 5
Antrenor: F. Bajko 5
Sportul (alb complet): Stancioiu 5 – S. Radoi 5, Secareanu 5, Ratiu 5.5,
A. Dedu 5 (min. 55 L. Rusu 5) – S. Stancu 5, Cruceru 5.5, Ferfelea 5 (min. 81 Oae), Nae 5 (min. 75 Curelea 6) – Mazilu (cpt.) 6.5, G. Bucur 5.5
Antrenor: D. Petrescu 6
Arbitri: L. Dan (Aiud) 7 – Z. Szekely 7, T. Marchis 7 (ambii din Baia Mare)
Cartonase galbene: B. Nicolae / A. Dedu
Observatori: Fl. Gatejan (Bucuresti), M. Salomir (Cluj Napoca)
Dupa o prima repriza destul de monotona, in care doar sutul lui Ferfelea in plasa laterala si executiile lui Brujan si Isaila au mai animat tribunele, si in a doua parte a meciului atat brasovenii, cat si “studentii” lui Dan Petrescu au fost la fel de zgarciti cu ocaziile de gol. Incercandu-l pe Stancioiu cu suturi de la distanta, “galben-negrii” n-au reusit sa-l invinga pe portarul Sportului. Atacantii bucuresteni Gigel Bucur si Mazilu au fost ceva mai incisivi in repriza a doua, cand i-au dat de lucru portarului “stegar” Pesic. Marile ocazii ale intalnirii s-au petrecut pe finalul partidei, cand Ratiu a reluat cu capul in bara mingea centrata de Oae. Apoi, Mazilu a marcat unicul gol al disputei, in prelungirile meciului, urmarind foarte bine trasorul executat de Oae, de la 35 de metri, fericindu-l pe Dan Petrescu si pe unicul fan al Sportului prezent ieri dupa-amiaza pe arena din Brasov.
Premiera pentru “Bursuc”
La finalul intalnirii, Dan Petrescu a recunoscut ca ar fi fost multumit si cu un 0-0: “Cred ca mai bine de atat nici nu se putea. Pentru noi este o victorie importanta, intrucat este prima oara cand Sportul castiga doua meciuri consecutiv. Am incercat sa le schimb mentalitatea jucatorilor mei si sa-i invat sa nu se multumeasca cu putin. Acum, asteptam finala pentru locurile 5-6, cu Poli Timisoara. Indiferent ce facea Brasovul, cred ca nu mai avea sanse, fiindca a pierdut meciul precedent, cu Farul”. Petrescu l-a laudat pe autorul golului, Ionut Mazilu, iar apoi l-a asteptat pe Adrian Dedu sa se intoarca de la spital, dupa ce a fost transportat in timpul jocului, avand o entorsa la genunchi.
“Au fost storsi”
Tehnicianul brasovean Ferencz Bajko a spus ca ritmul partidelor disputate in ultimul timp la interval de trei zile si-a pus amprenta asupra evolutiei jucatorilor sai: “S-a vazut ca n-am avut prospetime fizica. Acest lucru a facut ca echipa sa aiba o exprimare modesta. S-a acumulat oboseala in ultimele trei saptamani, mai ales ca la fiecare meci ne-am bazat pe aceiasi jucatori, intrucat avem un lot restrans numeric. Au fost storsi. N-am putut trage de ei”.
Transilvania Expres