Reply To: Stiri din presa din Intersezon, 2005-2006

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A Stiri din presa din Intersezon, 2005-2006 Reply To: Stiri din presa din Intersezon, 2005-2006

Ultras
Member

Gigel Bucur: „A venit timpul să plec”

Atacantul formaţiei Sportul Studenţesc, Gigel Bucur, a declarat astăzi că îşi doreşte să se transfere în această vară în străinătate sau la un club puternic din Divizia A. „Momentan sunt în joc de glezne, aştept o ofertă care să mulţumească şi conducerea. Prioritar ar fi o echipă din străinătate, dar nu aş refuza nici o echipă de top din Divizia A. Steaua, Rapid, Dinamo, oricare… cine oferă mai mult, acolo mă duc. A venit timpul să plec, cred că am stat destul la Sportul. Dacă nu plec anul ăsta, atunci când?”, a spus Bucur. Jucătorul a precizat că nu regretă faptul că nu a plecat la Rapid în iarnă: „Nu are de ce să îmi pară rău, nu ştiu dacă la Rapid aş fi reuşit să devin golgheter”.Referitor la locul 7 ocupat în clasament de Sportul Studenţesc, Gigel Bucur a afirmat: „Avem jucători valoroşi şi poate că am fi meritat să fim mai sus. Dar dacă ţinem cont de bugetul Sportului, atunci locul 7 este destul de bun”.