Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › Stiri din presa din Intersezon, 2005-2006 › Reply To: Stiri din presa din Intersezon, 2005-2006
GIGEL BUCUR: “AM FACUT BLAT CU NICULESCU” TITLU CARACTERISTIC ZIARULUI “ZIARUL”
Autor: (S.Z)
Dupa ce au condus clasamentul golgheterilor umar la umar timp de cateva etape, Gigel Bucur si Claudiu Niculescu au decis sa nu marcheze unul mai mult decat celalalt pentru a nu se depasi. In ultima etapa de campionat, Claudiu Niculescu, accidentat, nu a evoluat in partida de la Pitesti. Atacantul Sportului, Gigel Bucur, nu a reusit sa profite de absenta rivalului sau, Sportul remizand la zero in partida cu Rapid. “Chiar vorbeam cu Niculescu, faceam caterinca cine castiga titlul de golgheter si am zis ca cel mai bine ar fi sa iesim amandoi. Am facut blat. Oricum, Claudiu Niculescu a meritat sa fie golgheter in acest an”, a spus Bucur, mentionand ca nu si-a propus sa marcheze atat de multe goluri la inceputul campionatului. Bucur si Niculescu au ocupat la finalul campionatului prima pozitie in clasamentul golgheterilor, ambii cu 21 de goluri marcate.