Reply To: Stiri din presa din Intersezon, 2005-2006

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A Stiri din presa din Intersezon, 2005-2006 Reply To: Stiri din presa din Intersezon, 2005-2006

Ultras
Member

”A venit timpul să plec”
Eduard Apostol, Alexandru Banu

Gigel Bucur a mărturisit că va părăsi Sportul în această vară şi aşteaptă oferte concrete.

– Gigel, mai rămîi la Sportul?
– Eu zic că a venit timpul să plec. Mi-am făcut datoria pentru Sportul, am ieşit golgeter, dar trebuie să încerc altceva. S-au strîns 16 ani de cînd sînt în Regie.

– Care este viitoarea ta destinaţie?
– Prioritară este o tranzacţie în străinătate. Dacă nu iese, atunci o echipă mare din ţară, care vrea performanţă. Steaua, Dinamo, Rapid, Poli Timişoara, oricare, numai să mă vrea. Deocamdată, n-am nici o ofertă clară.

– Ai pleca oriunde în străinătate? Te-ai duce în Coreea sau China, de exemplu?
– Da, ca ultimă variantă. V-am spus, afară sînt cele mai bune condiţii din toate punctele de vedere.

– Dan Petrescu a spus că va rămîne la Sportul. Asta te-ar putea face să-ţi schimbi decizia?
– (mirat) Aşa a spus? Mă rog, pînă la urmă nu asta e decisiv. Sînt şanse foarte mici să rămîn în Regie.

– Sînt importante cele două goluri reuşite contra Armeniei pentru viitorul tău transfer?
– O să vedem cînd vin ofertele cît de importante sînt.

– Importante în dolari?
– (rîde) Da, inclusiv în dolari!

Gigel Bucur despre…

…Steaua: ”Nu ştiu dacă mă vrea neapărat. Mai au fotbalişti de profilul meu, aşa că nu văd de ce ar mai lua unul. La Steaua sînt cam mulţi jucători de tipul meu, iuţi, Cristea, Diniţă, nu cred să mai am şi eu loc”

…Dinamo: ”De ce m-ar speria concurenţa cu Claudiu Niculescu? El, oricum, pleacă”

…Rapid: ”Am făcut foarte bine că în iarnă nu m-am dus la Rapid. Nu cred că mai aveam aceleaşi performanţe personale. Aşa, la Sportul am cîştigat titlul de golgeter, am ajuns şi la «naţională»”

”Am 1,71 de metri şi lumea zice că-s mic. Ei şi? Esenţele tari se ţin în sticluţe mici!”
Gigel Bucur

21 iunie 2005

http://www.gsp.ro/index.php?a=17138&shift=1