Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › Stiri din presa din Intersezon, 2005-2006 › Reply To: Stiri din presa din Intersezon, 2005-2006
In ultima vreme nu mai vorbeste nimeni nimic despre noi in presa. Blana fratilor. De asta nu suntem si nu vom fi la sufletul oamenilor, indiferent cat de bine vom juca. Clubul asta nu are departament de marketing, nu are pic de PR. Sa continui? Nu e posibil sa nu existe cineva din interior care sa fabrice informatii, sa dea presei motive sa scrie. Altfel, aceasta ori nu scrie nimic despre noi, ori scrie lucruri nasoale cand ele apar. Nu am dreptate? Orice informatie, cat de mica, de preferinta pozitiva, este foarte importanta cu atat mai mult cu cat in perioada asta ziarele de profil sunt fomiste.
Dar ce vorbesc eu de PR… Suntem rugina si pe interior.
Vreau sa stiu despre echipa. Ce fac jucatorii, cum se simt, care+s planurile pentru anul ce vine, care+i starea de spirit. Ma uit la publicatiile de sport cum scriu toate imbecilitatile despre cele trei mari echipe ale div.A. Stiu, vanzarile sunt cele care impun acest lucru insa e loc in acele pagini si pentru altii, cu conditia ca acestia sa se zbata sa+l ocupe. E motivul pentru care imi doream sa facem revista si sa o trimitem direct la redactiile respectivelor publicatii. sa fim sub ochii lor, sa ne preia.
Am invatat un lucru in publicitate, daca nu te lauzi singur, nu te lauda nimeni.
De noi depinde cat de subterana este echipa si implicit clubul.
Haide Sportul! Hai odata!