Reply To: Stiri din presa din Intersezon, 2005-2006

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A Stiri din presa din Intersezon, 2005-2006 Reply To: Stiri din presa din Intersezon, 2005-2006

#71506
Tavi
Member

din ziarul, 19 iulie

MENAGE A TROIS INTRE UN ATACANT AL SPORTULUI, SOSIA ANDREEI MARIN SI O FINALISTA MISS PLAYBOY ROMANIA
SEX-SCANDAL LA SPORTUL STUDENTESC

Sosia Andreei Marin, pe numelele ei Corina Cernaianu, il acuza pe atacantul Dacian Varga ca s-a culcat si cu ea, si cu una dintre finalistele Miss Playboy Romania 2005, in acelasi timp.
Corina si-a dat seama ca este inselata dupa ce fotbalistul Sportului a povestit pentru ZIARUL ca intentioneaza sa se casatoreasca cu Ana-Maria. Frumoasa din Deva, eleva in clasa a 12-a la Colegiul National Decebal, spune ca Dacian a profitat de inocenta ei si ca nu mai vrea sa auda de atacantul Sportului. Intr-un interviu incendiar, Corina povesteste despre performantele sexuale ale lui Dacian, despre cat de mult bea si cat de bine minte.

De cand il cunosti pe Dacian Varga?

Din iarna lui 2004. Era in vacanta, la Deva, si am iesit intr-o seara impreuna. M-a placut de cum m-a vazut. A doua zi a plecat la Bucuresti. Facea orice pentru a ma impresiona. Imi tot spunea sa ma mut la el, la Bucuresti. L-am refuzat. Apoi mi-a zis ca vrea sa cumpere un apartament la Deva, unde sa locuim impreuna.

Cand ai aflat de relatia pe care o avea cu iepurasul Playboy, Ana-Maria Gheorghe, cu care si intentioneaza sa se insoare?

De curand, cand a povestit pentru ZIARUL ca vrea sa o ceara in casatorie. Dar el nu a recunoscut nimic. Mi-a zis ca s-a despartit de Bea (n.r. – asa-i spun prietenii Anei Maria Gheorghe) si ca ce a aparut in ziar e o minciuna.

AM DORMIT LA MAMA LUI

Cati ani aveai cand l-ai intalnit prima oara?

17. A profitat de inocenta mea… Ma suna si imi dadea mesaje zilnic. Mi-a propus de mai multe ori sa merg cu el la mare, insa am refuzat. L-am invitat pe 18 iunie, la Deva. Implineam 18 ani. A venit inca de pe 15, pentru a fi impreuna cu mine. Am petrecut impreuna, dupa care, la invitatia lui, am fost o saptamana la mare. Pe 19, am innoptat la apartamentul mamei sale, careia m-a prezentat ca fiind prietena lui. La mare am fost la Mamaia. Noi doi, Stanca si Mazilu, cu prietenele, si Marius Nae. Ne-am mai intalnit acolo cu Gigel Bucur si Stancioiu. Vacanta noastra a fost intrerupta de plecarea lui in Ucraina, unde a dat probe pentru o echipa.

SLAB LA PAT

Ti-a placut de el…

Da, dar m-a dezamagit. M-a mintit. Si pe mine, si pe Bea… M-a deranjat asta. Dar cred ca el nu mai poate face diferenta intre adevar si minciuna. Dacian fumeaza mult, cam un pachet de tigari pe zi, dar pe ascuns. Nici colegii lui nu stiu. Le spunea ca sunt tigarile mele, or, eu n-am fumat in viata mea. Nu stiu ce oi fi vazut si eu la el… ca si in pat totul se termina in 2-3 minute.

BEA PANA SE IMBATA

In poza se vede si o sticla de whisky. Vad ca Dacian are si el un pahar in fata…

Da, bea pana se imbata. La petrecerea mea a baut whisky cu Red Bull si vin.

Dezmat! Ii place sa bea, asadar…

(rade) Dezmat e cuvantul lui preferat. Da, ii place sa bea. Dar si sa manance mult, desi antrenorul lui (n.r. – Dan Petrescu) nu-i dadea voie. Mi-a zis ca pentru fiecare kilogram pe care il iau in plus fotbalistii de la Sportul sunt penalizati cu cate 100 de dolari. Dacian spunea, insa, ca, pentru el, o amenda de cateva sute de dolari nu inseamna nimic…

DACIAN VARGA: FATA AIA E NEBUNA

Contactat telefonic, jucatorul Sportului nu a negat ca o cunoaste pe Corina, insa a precizat ca nu a fost implicat in nici un fel de relatie cu ea. “Aia e o nebuna. N-am nici o treaba cu ea. Ne-am cunoscut la ziua ei, prin niste prieteni comuni. Atat, si nimic mai mult”, ne-a spus Varga (A.D.)

DELIA A VRUT SA-L COMBINE

Corina a povestit cum Delia Matache a incercat sa-l combine cu una dintre dansatoarele ei. “Luna trecuta, l-a sunat una dintre dansatoarele Deliei. Voia sa mearga cu el la mare. A refuzat-o. Apoi l-a sunat Delia, care l-a luat la rost, ca de ce prefera o fata din provincie in locul dansatoarei ei…”.