Reply To: Stiri din presa din Intersezon, 2005-2006

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A Stiri din presa din Intersezon, 2005-2006 Reply To: Stiri din presa din Intersezon, 2005-2006

#71520
cameliu
Member

Prosport:

“Nu am echipă!”
După ce spunea la sfârşitul sezonului trecut că trupa din Regie poate forţa accederea în cupele europene, acum “Bursucul” bate în retragere. Înaintea amicalului de la Ploieşti, “gaşca nebună” din Regie, în frunte cu antrenorul Dan Petrescu, s-a relaxat la complexul sportiv Mazicon din Capitală. Tehnicianul “studenţilor” este nemulţumit de faptul că în urma plecărilor de la echipă a rămas cu multe posturi deficitare.
Care este obiectivul din acest sezon?
Dacă nu-mi pleca nici un jucător, şi reuşeam să-l păstrăm pe Varga, un fotbalist pe care mi l-am dorit, dar care nu s-a adaptat la noi, ne băteam pentru cupele europene. Timişoara va face o mare afacere dacă îl va lua pe arădean, iar noi ne vom lupta să ne salvăm de la retrogradare.
Aţi reuşit să umpleţi golurile lăsate de plecările din această vară?
Gigel Bucur este cel mai bun vârf din ţară şi nu poate fi înlocuit. Pe partea dreaptă a apărării prin plecarea lui Sorin Rădoi am rămas de asemenea descoperiţi. În momentul de faţă îmi trebuie neapărat trei jucători, chiar şi din diviziile inferioare, dar care să aibă meciuri în picioare. N-am echipa pe care o vreau. Noi pornim la drum cu şase oameni mai puţin dacă iau în calcul şi accidentaţii Lazăr, Dedu şi Ciupe, ceea ce înseamnă un handicap enorm.
Câteva cuvinte despre turneul de la Chişinău.
Am fost invitaţi de cei de la Zimbrul, la centrul lor de pregătire şi ni s-au promis trei amicale “tari” în care să-mi pot contura un eventual prim unsprezece, în vederea următoarei ediţii de campionat.

Singura certitudine, portarul Sorin Popescu
Singurul transfer realizat de “studenţi” până în momentul de faţă este cel al portarului Sorin Andrei Popescu de la divizionara C, Someşul Satu Mare, alţi doi jucători a căror soartă urmează a fi decisă după cele zece zile din capitala Republicii Moldova fiind fundaşul Alexandru Şomodean şi atacantul Ontiel Sighiartău, ambii ajunşi în Regie de la Gloria Bistriţa. În altă ordine de idei Sportul urmează să joace azi, un prim amical în compania echipei Dacia Chişinău.