Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › Stiri din presa din Intersezon, 2005-2006 › Reply To: Stiri din presa din Intersezon, 2005-2006
Nu vor să amîne partida cu CFR
“Nu putem disputa două meciuri în două zile. Regulamentul UEFA ne interzice acest lucru. Ar trebui să jucăm duminică, la orele 18:00, la Bucureşti cu Sportul, iar marţi, la 17:00, la Cluj, turul finalei Cupei Intertoto. Vrem să amînăm confruntarea cu studenţii din Regie”, a solicitat preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan. În replică, antrenorul Dan Petrescu a spus: “Nu sînt de acord cu o reprogramare. Dacă au vrut să joace în Intertoto, trebuia să se gîndească la faptul că existe unele riscuri. Putem să mutăm meciul sîmbătă sau vineri, dar nu să-l reprogramăm”. y Paul Muntenescu, Marius Năescu
Nemulţumit de achiziţii
Dan Petrescu a declarat că încă nu este satisfăcut de achiziţiile de pînă acum: “Îmi mai trebuie un fundaş dreapta, pentru că în afară de Stancu nu am altă soluţie. Din jucătorii pe care i-am avut în probe, o să-i păstrăm pe Oprea şi Tîrnăcop. Mai am nevoie de un al treilea portar, un fundaş şi un mijlocaş”. y Paul Muntenescu, Liviu Matache