Reply To: Stiri din presa din Intersezon, 2005-2006

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A Stiri din presa din Intersezon, 2005-2006 Reply To: Stiri din presa din Intersezon, 2005-2006

#71526
cameliu
Member

Pleacă Dan Petrescu?
Răzvan Rotaru, Paul Muntenescu

Petrescu este din nou supărat pe situaţia de la echipă şi mărturiseşte că se gîndeşte la demisie. “Nu ştiu dacă mai rămîn la Sportul. Mai am timp pînă la meciul cu CFR să mă gîndesc. Nu avem unde să ne antrenăm aici. Se face un teren sintetic în bază, dar este construit de Arhitectură. O să fie nevoie să plătim chirie în baza noastră pentru a juca pe el, dar prefer să ne antrenăm aici decît să mergem pînă la Sala Antilopa”, a declarat Dan Petrescu. În pauza dintre tur şi retur din sezonul trecut, “studenţii” s-au pregătit prin stabilimente de fotbal în sală deoarece terenurile de antrenament din Regie erau impracticabile.

Dan Petrescu nu este satisfăcut nici de lotul pe care îl are: “Am cerut un fundaş dreapta, dar nu a venit nimeni. Stancu este singurul care poate evolua pe acest post. Nici Oprea sau Tîrnăcop nu au fost legitimaţi. Nu sînt mulţumit de lot!”.

3 august 2005