Reply To: Lotul de jucatori 2006-2007 (transferuri, zvonuri)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Lotul de jucatori 2006-2007 (transferuri, zvonuri) Reply To: Lotul de jucatori 2006-2007 (transferuri, zvonuri)

#71597
Bob
Member

Gazeta Sporturilor

“Studenţi” împrumut?
Remus Răureanu

Vestea că Sportul va fi retrogradată în liga secundă a sporit interesul cluburilor mari pentru jucătorii din Regie. Patronul Stelei, Gigi Becali, a spus luni că “l-aş vrea pe Mazilu, dar nu dau mai mult de cîteva sute de mii de euro pentru el”. Cea mai probabilă destinaţie a golgeterului sezonului trecut din Divizia A este însă Rapid. În afara lui Mazilu, giuleştenii mai vor doi jucători ai alb-negrilor, pe mijlocaşul ofensiv Tiberiu Bălan şi pe jucătorul de bandă dreapta Stelian Stancu.

Situaţia cea mai simplă e cea a lui Bălan. El este deţinut în cote egale de Rapid şi de Sportul şi ar ajunge în Giuleşti păstrîndu-se coproprietatea. În schimb, pentru Mazilu şi pentru Stancu, George Copos încearcă să îl convingă pe Vasile Şiman să îi împrumute Rapidului pentru un an, urmînd ca gruparea din Grant să deţină apoi dreptul de a-i achiziţiona definitiv pe cei doi jucători.

Tiberiu Bălan, aflat acum în convalescenţă după o accidentare la genunchi, a comentat ieri interesul giuleştenilor pentru el: “Am auzit şi eu că m-ar vrea Rapidul, dar mă tem ca accidentarea mea să nu fie un impediment. Mi-am scos gipsul şi am început recuperarea, iar acum aştept să se clarifice dacă Sportul rămîne sau nu în prima ligă. În funcţie de asta, voi decide în privinţa viitorului meu”.