Reply To: Se apropie latzul!!!

Home Forums General Football Fotbal Intern / Romanian Football Se apropie latzul!!! Reply To: Se apropie latzul!!!

#71851
adi
Member

http://www.zf.ro/zf-24/consiliul-concurentei-investigheaza-vanzarea-drepturilor-de-televizare-pentru-liga-i-la-fotbal-4219181/

Consiliul Concurentei investigheaza vanzarea drepturilor de televizare pentru Liga I la fotbal

Reprezentantii Consiliului Concurentei au anuntat joi ca vor derula doua investigatii privind vanzarea de catre Feredatia Romana de Fotbal a drepturilor de televiziune a meciurilor de fotbal catre consortiul format din Antena 1 si RCS&RDS.

Una dintre investigatii vizeaza Federatia de Fotbal, iar cealalta consortiul de firma care a cumparat drepturile de televizare.

“Consiliul Concurentei este interesat in obtinerea observatiilor si opiniilor de la agentii economici terti (inclusiv concurenti si clienti ai partilor implicate), in legatura cu aceste doua investigatii”, spun oficialii institutiei.

Acestia mentioneaza ca institutia poate acorda imunitate la amenda sau reduceri substantiale ale amenzilor pentru agentii economici care furnizeaza informatii/documente relevante pentru depistarea si sanctionarea cartelurilor in care sunt implicati.

Consortiul format din postul de televiziune Antena 1 si operatorul telecom RCS&RDS a castigat anul trecut licitatia pentru drepturile de televizare al meciurilor din Liga I in urmatoarele trei sezoane, pentru suma de 85 de milioane de euro fara TVA, adica 102 milioane de euro cu TVA.