Reply To: Se apropie latzul!!!

Home Forums General Football Fotbal Intern / Romanian Football Se apropie latzul!!! Reply To: Se apropie latzul!!!

#71869
dragos
Member

UPDATE Condamnări grele în “Dosarul Transferurilor”!
Borcea, 7 ani de închisoare cu executare! Ioan Becali, 8 ani! Doar Gică Popescu, Neţoiu şi Pădureanu au primit pedepse cu suspendare!

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/update-condamnari-grele-in-dosarul-transferurilor-borcea-7-ani-de-inchisoare-cu-executare-ioan-becali-8-ani-doar-gica-popescu-netoiu-si-padureanu-au-primit-pedepse-cu-suspendare-372098.html

UPDATE Gică Popescu, 3 ani de închisoare cu suspendare! Tot o pedeapsă de 3 ani cu suspendare a primit şi Gigi Neţoiu!

UPDATE Victor Becali a primit o pedeapsă de 7 ani de închisoare. Toate deciziile pot fi atacate cu recurs!

UPDATE Ioan Becali, 8 ani de închisoare cu executare! Mai multe detalii AICI

UPDATE Cristi Borcea a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare!

UPDATE Mihai Stoica a primit o pedeapsă de 4 ani de închisoare cu executare pentru înşelăciune.

UPDATE Potrivit Realitatea TV, Curtea de Apel l-a condamnat la 5 ani de închisoare pe George Copos în “Dosarul Transferurilor”. Jean Pădureanu a primit o pedeapsă de 3 ani cu suspendare.

Deciziile nu sînt definitive, pot fi atacate cu recurs.

DE AICI A PORNIT TOTUL! PRIMA PAGINĂ DIN GAZETA SPORTURILOR DIN FEBRUARIE 2006

Astăzi, Curtea de Apel ar trebui să se pronunţe în privinţa apelului înaintat de Parchet în “Dosarul Transferurilor”.

Dacă apelul va fi admis, cauza va fi trimisă la tribunal pentru rejudecare, iar pentru cei 8 inculpaţi vor reîncepe emoţiile. În cazul în care magistraţii vor respinge apelul, şansele ca Ioan şi Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Cristi Borcea, Gheorghe Neţoiu şi Gheorghe Popescu să fie condamnaţi sînt infime.

Procurorii anticorupţie au contestat decizia de pe 3 aprilie 2012 a Tribunalului Capitalei, aceea de a-i achita pe cei opt oameni de fotbal judecaţi pentru tranzacţii ilegale privind cele 12 transferuri de fotbalişti efectuate în străinătate.

Aceştia au fost trimişi în judecată pe 2 octombrie 2008 în urma anchetei declanşate de jurnaliştii Gazetei Sporturilor. Procurorii susţin că oamenii de fotbal acuzaţi au provocat un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari statului şi de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal. O parte din banii obţinuti din transferuri ar fi fost spălaţi prin intermediul unor firme off-shore.