Reply To: Datoriile cluburilor

Home Forums General Football Fotbal Intern / Romanian Football Datoriile cluburilor Reply To: Datoriile cluburilor

#71894
dragos
Member

FC Brasov are mari probleme cu banii…..da’ cine n-are in ziua de azi 8-}
se pare, ca, in Antalya nu au putut achita costul cazarii (primului stagiu de pregatire ) si au lasat gaj: echipamentul de joc + o masina :D

o alta stire, care confirma cele de mai sus:

FC Braşov se confruntă cu mari probleme financiare
Elevii lui Marius Şumudică vor traversa oraşul pentru a mînca, după ce conducerea a închis cantina de la stadion pentru a face economii.

Patronul Ioan Neculaie i-a mai dat o lovitură lui Marius Şumudică. După ce a anulat stagiul din Antalya şi a dat peste cap programul de pregătire în lipsa echipamentului rămas în Turcia, finanţatorul “stegarilor” a făcut noi tăieri de cheltuieli. Neculaie a închis cantina de la stadionul Tineretului şi a decis ca jucătorii să ia masa la cantina Uzinei Roman SA, aflată în proprietatea lui, alături de muncitori. Astfel, jucătorii vor fi nevoiţi să traverseze zilnic oraşul pentru a mînca la noul restaurant.

Conducerea a reuşit să plătească restanţele pe lunile noiembrie şi decembrie, dar problemele continuă pentru “stegari” din cauza licenţei. Braşovul trebuie să achite pînă la 31 martie datoriile importante pentru a putea primi avizul pentru sezonul viitor.